Anmeldelse: AC Milan hjemme trøjen 2011/2012

Af: René Vestergård Nielsen

 

Dette er den nye AC Milan hjemme trøje 2011/12, som vil blive båret af de regerende italienske mestre i sæsonen 2011/12 i serie A, Coppa Italia og Champions League. Den nye hjemme trøje blev officielt afsløret af repræsentanter fra AC Milan og Adidas i en officiel ceremoni i Monza, Italien, d. 2 maj, 2011.

 

AC Milan hjemme trøje 11-12 - Scudetto

 

Den nye Adidas hjemme trøje er designet med referencer tilbage til nogle af de tidligst producerede AC Milan trøjer, og derfor er de velkendte vertikale sort/røde striber igen blevet smalle. I det hele taget forsøger Adidas at lægge vægt på AC Milans stolte traditioner som italiensk storklub i designet, f.eks. med grønne og hvide farver på hver side af fronten, som sammen med den røde farve udgør de italienske nationalfarver.  

 

Associazione Calcio Milan er trykt i guld øverst på bagsiden af trøjen, og under trykket er der broderet en smal stribe hen over trøjen med det italienske flag.  Den hvide farve er mere fremtrædende på den nye trøje end tidligere set, det kommer til udtryk i kraven, ærmespidserne og de velkendte adidas-striber hen over skuldrene. Adidas logoet er broderet i hvidt på det højre bryst og AC Milans våbenskjold på venstre. I midten er scudettoen smukt placeret, som et tegn på sidste sæsons 1.plads i serie A. På maven har de stadig Fly Emirates som sponsor, med hvide typer. 

 

 

 

AC Milan hjemme trøje 11-12 set fra ryggen

 

Trøjen er lavet af 100 % polyester med Adidas Climacool-teknologi. Climacool er designet til at trække varme og fugt væk fra kroppen og holder spillerne køligere og tørrere. Udluftningen er placeret på skuldrene og under armene, for at sørge for at luften kan strømme ind og ud af trøjen.

 

AC Milan hjemme trøje 11-12 mesh panel

 

 

Det nye design er et modigt valg af Adidas´ trøjedesignere, og trøjen fremstår som stilfuld og elegant i en rigtig god kvalitet. Med modigt mener jeg, at Milan fans har været vant til de brede sort/røde striber som har været tendensen de sidste mange år. Pludselig ser man et design som er markant anderledes end hvad vi er vant til. Om man kan lide forandringen er en smagssag, men jeg synes virkelig godt om denne forandring, og så er jeg virkelig imponeret af kvaliteten. Hvis du er Milan-fan SKAL du erhverve dig denne trøje, du vil ikke blive skuffet! 

 

 

 

 

 

Leave a Reply