Produktanmeldelse af Micoach system til Adidas fodboldstøvler:

Anmeldelse af  Ali Nabolsi

Denne anmeldelse er baseret på Adidas nye trænings system ”Micoach system” Dette system er det perfekte træningssystem for dig der gerne vil have det fulde udbytte af din fodboldtræning/kamp.

Fakta: Micoach systemet indeholder følgende – Micoach speed cell – Micoach USB/PC-Mac – Micoach/Iphone-Ipod – Download af Micoach program/APP.

(USB – Speed Cell – Iphone Connecter)

Micoachs funktion og indhold

Micoach systemet kan godt virke indviklet i starten. Men med lidt arbejde, og tid fungerer det som det skal uden problemer. Først og fremmest skal ”Speed cellen” den grønne såkaldte chip fastsættes i dine støvler. I denne chip er der et batteri, som gerne skulle virke uden problemer. Hvis systemet ikke virker kan det være batteriet der skal udskiftes. De fleste Adidas støvler har et lille hul inde i den ene af støvlerne hvori ”Speed cellen” kan placeres. Efter dette er gjort er det en god ide, at tjekke om man kan få connection til sin mac, computer eller Iphone (PC, MAC= USB connecter / Iphone-Ipod er det Iphone connecter) inden start. Både på computer, og Iphone kræves der, at man enten har downloadet micoach programmet gratis fra Adidas hjemmeside, eller Micoach APP til Iphone fra Apple market. Disse 3 ting burde virke uden problemer, når du starter brugen af dit Micoach system. Efterfølgende er det blot at spille en god omgang fodbold på græsplænen, og efter endt træning/kamp kan man så bruge sin Iphone connecter, og se sine stats (resultater) for træningen/kampen. Det samme gør sig gældende for computer. Det er vigtigt at huske på, at det eneste man skal gøre er: At putte den grønne speed cell chip i støvlen, og efterfølgende foregår systemet på computer/Iphone.

Fordele og ulemper ved Micoach systemet

Fordelene ved dette Micoach system er uden tvivl, at få sat nogle tal/stats op om sin egen træning. Disse resultater kan så efterfølgende bruges til hele tiden at forbedre sig, eller til at se om ens form er dykkende, og hvad grunden til dette er. En anden fordel ved brug af dette system er, at du kan konkurrere mod venner, eller familiemedlemmer. Hvis flere du kender begynder at bruge systemet bliver det også en del sjovere.

En af ulemperne ved dette Micoach system er, at det kræver tid, og kan være irriterende i starten hvis man ikke ved hvordan systemet fungerer. Derudover kan det være en ulempe i længden hvis man bliver træt af det, og det for nogle vil være en unødvendig investering.

Konklusion

Micoach systemet koster ca. 500-700 kr. Afhængigt af om det er på tilbud, eller hvilket sted man køber det. Hos www.mmsport.dk kan man få Micoach systemet ved køb af forskellige fodboldstøvler. Hvis du vælger at købe Adidas Adipure 11 kan du få Micoach systemet, og støvlerne til ca. 1450 kr. Mottoet med dette system er: Compare, Share, Challenge og vis din hurtighed. Hvis du vil have ekstra styr på din træning, og se dine forbedringer fra gang til gang så invester gerne i Micoach systemet og giv dig, dine støvler og din fodbold et ekstra skub.

Youtube klip: http://www.youtube.com/watch?v=9jw2i4b8znc 

Dette Youtube klip viser dig hvilke fordele sådan et Micoach system kan give dig  med hensyn til din egen træning, forbedringer og generelle stats (resultater af din træning)

 


Leave a Reply