Arsenal versus FC Bayern

One of the great European nights is drawing closer. Top of the Premier versus top of the Bundesliga.

English tradition from North London versus German power from Bavaria.

Or in other words Arsenal FC versus FC Bayern Munich.

 

Men hvem har den smukkeste trøje til opgøret i London ? FC Bayern’s UCL kraftfulde ude trøje ? eller Arsenal’s klassiske hjemme trøje.

FC Bayern:

FC Bayern UCL udebane trøje + mærker

 

Arsenal FC:

Arsenal hjemme trøje 2012/14

Dette er også et opgør mellem Adidas og Nike. Men mest af alt en kamp mellem 2 af Europa’s mægtigste klubber.

De klassiske design elementer er med både hos Arsenal med de hvide ærmer og hos Bayern med de røde adidas striper på ærmerne.

På denne Nike trøje er ærmerne dog blødt lidt op med tværgående røde og blå striper. Et element der formentlig har været temmeligt opstridt blandt de hardcore fans.

Bayern har ofte en mørk tredje trøje men at inkorporere en smule rødt er ikke særligt kontroversielt da det er klubbens primære farve. Striperne kommer også frem fra tid til anden i forbindelse med hjemmetrøjen.

Bayerns trøje er en vinder trøje. Fyldt med symboler der understreger de mange titler klubben har hentet ikke mindst i de seneste par sæsoner. Arsenal har fået deres logo re-designet til at udstråle en mere moderne og global figur.

T . . . er en reklame for deutsche telekom. Emirates er en reklame for flyselskabet Emirates. Dette siger også en del om forskellen mellem FC Bayern fra München og Arsenal fra London. Det national fokus versus det globale fokus.

På trøje fronten bliver det vel cirka uafgjort hvis man anskuer trøjerne rent æstetisk uden at skelne til sportslige.

Hvis det sportslige element ligeledes involveres ja så vinder FC Bayern. Trøjen udstråler mere dynamik og mere vinderkultur.

 

Leave a Reply