Anmeldelse: AS Roma hjemme trøje 11-12

Af MM Sport Joker ambassadør HBT

Efter sidste sæsons lidt skuffende sæson har Roma i denne sæson oprustet i spillertruppen. Danmark kan glæde sig over at Simon Kjær er kommet til den italienske storklub. Traditionsklubben satser i år på en top 3 placering.

Den nye Roma hjemmebane trøje er en klassisk Roma trøje. Som altid er det med Romas traditionelle farver, bordeauxrød og orange/gylden gul, det såkaldte Giallorossi. Den bordeaux røde symboliserer en kejserlig værdighed imens den gyldne farve symboliserer Gud i Romersk Katolicisme.


AS Roma hjemme trøje 11-12 Kappa

 

 

På trøjens forside er naturligvis klubben logo på venstre bryst. Det nuværende logo portrætterer den kvindelige ulv med de to brødre Romulus og Remus. I myten om Roms opstandelse er de to brødre sønner af guden Mars og Rhea Silvia. De to spædbørn smides i floden Tiberen af deres onkel. Her redder og opfostrer en hun-ulv de to spædbørn. De to brødre dræber onkelen og ender i intern kamp hvor Romulus dræber Remus. Romulus krones til konge af en ny by der navngives Rom i hans ære.

I højre siden står Kappa, som igen i år er klubbens tøj sponsor. Kappa er som altid meget synlige på deres fodbold trøjer og det er de naturligvis også på denne. På trøjens sider er der to store Kappa logo, naturligvis i den gylden gule farve.

Klubbens hovedsponsor Wind pynter maven flot. Igen med den gylden gule farve og med en lille tvist med Winds blå farve, som passer perfekt til trøjen.

På højre ærme er Serie A’s logo, som er i et gummi print der gør trøjen fuldendt. For enden af hvert ærme, samt ved halsen er der ca. 2 cm. Med den karismatiske gule farve som endnu engang fremgår på trøjen.

Trykket på trøjen, Bojan 14, en af klubbens nye erhvervelser, er lavet i et flot design. Navnet står med stor skrift og tallene er bløde i kanterne.

Vær opmærksom på at trøjerne er små i størrelserne og du derfor bør tage trøje et nummer større end normalt. Når trøjen vælges et nummer større end du normalt bruger i f.eks. Adidas el. Nike, så får du en trøje der sidder et perfekt. Den sidder perfekt hen over skuldrene og ned af armene, samt at den sidder rigtig godt hen over brystet.

Trøjen er super lækker at have på når du skal dyrke sport. Trøjen sidder som tidligere nævnt rigtig godt. Der er ingen syninger hen over skulderen som normalt kan genere lidt. Den er så let at have på at du næsten ikke bemærker det. Trøjen er pæn og kan sagtens bruges til hverdags brug til et par jeans. 

Leave a Reply