Anmeldelse: Målmandshandsker

Mærke: Response (adidas)

Navn: Peter Cech Pro
Varenummer:
V00767

Pris: 700,00 DKK inkl. moms

 

Peter Cech målmandshandsker Response

 

Beskrivelse:

Peter Cech Pro handsken emmer af kvalitet og synes at være fremstillet af et stærkt stof af høj kvalitet påsat et solidt latex-materiale på både inderside og overside. Latex-materialet på indersiden er ridset op, hvilket både styrker gribeevnen og optimerer håndens ventilation. Selvom materialet virker lidt tyndt fornemmes det alligevel stærkt, og gøres handskerne våde inden brug, så de ikke smuldrer, synes man at have handsker i lang tid.

 

Handsken er designet i stærke materialer og med gode detaljer. Fx er mange syninger skjult og dermed beskyttet for slid. Endvidere virker velcrobåndet omkring håndleddet mere gennemført end man normalt ser.  

 

Ved brug har handsken generelt et godt greb om bolden, men tommelfingerens tykke indpakning synes tider at drille lidt – ikke mindst i starten. Modsat tommelfingeren virker bredden af latexmaterialet på fingrene lidt sparsomt og smalt, hvilket bibringer leddene en god bevægelighed, men desværre sætter stoffet lidt ”i spil” på fingrenes sider. Dette slider naturligvis en del på stoffet.

 

Latex-materialet på ydersiden af handsken er kraftigt og visse steder pålagt dobbelt, hvilket alt i alt giver handsken en god håndbeskyttelse og ikke mindst forstærker fornemmelsen af at kunne bokse både effektfuldt og smertefrit.

 

Handskerne virker meget behaglige at have på, idet der er påsat et meget blødt lag indvendigt. Dog gør denne bløde inderside, at handsken er meget varm under brug. Handskerne er desuden fremstillet i stærke gule farver, der gør dem super flotte, når de er nye og nyvasket. Dog er handskerne lidt svære at holde rene, hvormed hverdagsfarven let ender i en velkendt blanding af gul-grå nuancer.

 

Helt overordnet supplerer handsken målmanden med god boldføling og vigtige ”fingerspidsfornemmelser”. Den taber dog lidt på tommelfingerens klodsethed, men synes ellers kompetent designet i meget stærke materialer og vinder især ved fornemmelsen af at have ”Cech” på boldenJ

 

Et godt køb for den lidt kræsne målmand.

      

                                                                                           Simon (10 år) og Erik (42 år)

Leave a Reply