Anmeldelse af Chelsea FC hjemmebane trøje 2011/12

Af Chelsea FC ambassadør Jens-Peter Poulsen

 

Trøjen  er lavet af en god kvalitet stof.
Der er gode udluftningsfelter som får huden til at være frisk og tør.

Selv i solskins vejr så bliver man ikke dækket af sved på overkroppen takket være stoffet og udluftningsfelterne både over skulderen og ned, under armhulerne samt i nakken.

 

Chelsea hjemme trøje 11-12

 

Men så er der lige det, at trøjen fra 2010/2011 sæsonen havde mere overflade med udluftningsfelter i, så det savner man lige i denne trøje.

Rundt om halsen er der go’ plads.

Vægten af trøjen er helt utrolig let.
Udseendesmæssigt så er detaljerne meget vellavede.

Redaktionelt:

Jens-Peter fik tilsendt en trøje med SpillerNavn David Luiz og nummer 4 på ryggen. Trykket er i standard Premier League stil med hvide bogstaver med sort kant og hvide tal med sort kant. I tallet er der desuden et Premier League logo med løven der har foden på bolden. Trykket passer fint i farven til de hvide elementer i trøjen og har desuden god kontrast til den blå baggrund. Den sorte kant gør så at bogstaver og tal bliver tegnet skarpere op end hvis kanten havde været hvid.

Normalt sælger forsvarsspillere ikke meget når det gælder om at få trykt navn og nummer på trøjen. David Luiz hos Chelsea er dog en af de få undtagelser til denne regel. Efter Torres, Drogba og Lampard er han nok den mest sælgende Chelsea spiller. Om det så er udtryk for mangel på interessante offensive kræfter hos Chelsea eller om det er fordi, at han rent har stjernekvaliteter der gør at folk prioriterer ham over angriberne og de offensive midtbanespillere skal være usagt.

Tidligere kunne en spiller som John Terry godt sælge nogle trøjer men Terry effekten er nu næsten forsvundet og hvis det er en spiller fra bagerste geled som fansene vælger ja så er det som oftest David Luiz.

Chelsea hjemme trøje 11-12 David Luiz 4

Ærmemærkerne er jo så ikke længere i guld men blot i den almindelige Premier League stil.

Herunder ses et billede hvor både navn og nummer tryk samt ærmemærker ses i forhold til den blå og hvide trøje. adidas har været så betænksomme at stoppe deres striper på ærmerne af trøjen lidt oppe på ærmet således at der bliver plads til ærmemærket på det nederste stykke.

 

Chelsea trøje med Premier League ærmemærker

 

Leave a Reply