Bolshoi Theater eller det Store Theater som det også kunne kaldes er hjemstedet for den verdens berømte ballet Bolshoi balletten og samtidigt en smuk bygning i det centrale Moskva. Beliggende på theater pladsen – teatralnii ploshed.
Bolshoi Theater Moskva
Bygningen er renoveret for et enormt beløb og projektet endte med at gå 15 x over budget. Til gengæld fremstår Bolshoi teatret nu som en meget smuk og harmonisk bygning både inde og ude. Ved siden af ligger den nye scene som blev brugt under renovations processen og som stadigvæk er i brug. Der er også en stor sal i bygningen for den nye scene.
Billetter kan købes ved billetkontoret i forhallen til ny scene eller i mange kiosker der sælger billetter til forskellige events rundt omkring i byen.
Moscow Bolshoi Theater
Generelt set er billetter til ballet, opera, klassiske koncerter og teater ret billige. Men hvis man skal på hovedscenen i Bolshoi Teatret ja så koster det. Der skal trods alt hentes lidt penge hjem til at understøtte de fornemme rammer og de mange talentfulde artister der leverer showet.

Leave a Reply