Danmark udebane trøje EM 2012

Først komme hjemmebane trøjen i november 2011. Timingen kan formentlig ikke ses uafhængigt af julehandlen. Derpå kom udebane trøjen så i slutningen af februar måned 2012. Timingen denne gang har formentlig noget at gøre med at der var en FIFA dato hvor trøjerne kunne præsenteres i kamp. Så både Nike og adidas smed deres nye udebane trøjer på gaden i forbindelse med denne landsholdsdato i kalenderen.

adidas hold som Tyskland og Spanien kan have let varierende farver til deres udebane trøjer. Tyskland har tit sort men kan også have rød eller gul (farverne fra det tyske flag). Spanien har tit hvid men kan også have mørkeblå eller lyseblå. I Danmark’s tilfælde er konceptet imidlertid ret fasttømret. Rød hjemmebane trøje og hvid udebane trøje.

Denne skabelon er således også blevet brugt i forbindelse med EM 2012.

Udebane trøjen der netop er blevet lanceret er således hvid med lidt rødt til kontrast farve. Der er desuden blevet anvendt en slags sølv til at konstruere nogle felter i det hvide.

 

Danmark udebane trøje EM 2012

 

Trykket til den danske udebane trøje er ikke overraskende rødt. Også en klassiker. Hvidt tryk til hjemmebane trøjen og rødt tryk til udebane trøjen.

 

 

 

Leave a Reply