Bliv MM Sport EM 2012 Ambassadør!

 

EM 2012 i fodbold bliver afholdt i Polen og Ukraine i juni måned 2012. Turneringen starter fredag d. 8 juni med åbningskamp i Warszawa og slutter af med finale i Kiev søndag d. 1. juli.

De16 deltagende hold der stiller op spiller i kun 4 forskellig sportstøjsmærker: Nike, adidas, Umbro og Puma.

Ikke alle hold er dog lige prominente og interessen samler sig primært omkring nogle store lande og de landshold hvor de store stjerner optræder.

MM Sport vil benytte denne lejlighed til at sætte lidt ekstra colorit på turneringen ved at starte et hurtigt program til at give lidt indsigt i hvordan fodbolden ser ud i de forskellige lande.

Vi kalder dette crowdsourcing marketing program for EURO 2012 ambassadør programmet.

 

The Deal:

Vi leverer trøjen. Du leverer en anmeldelse af en aktuel landsholdstrøje med en historie om landet eller holdet indvævet. For at komme i betragtning skal følgende 2 kriterier være opfyldt. Du skal have en vis kompetence når det kommer til at sammensætte en tekst på skrift. Du skal have en eller anden relation til landet (eller begivenheden) for den trøje du ansøger om at komme til at anmelde. Herunder følger en række eksempler på hvilken slags relationer der tænkes på. Listen er imidlertid ikke udtømmende men man får formentlig en ide om i hvilke baner der tænkes ved at læse disse eksempler.

Har du været på high school i USA, kommer din mor fra Argentina, spiller du på hold med en brasilianer, var du med til VM 1986 i Mexico, arbejder du for et fransk firma, læser du spansk på universitetet, har din onkel en vingård i Italien, har du boet og arbejdet i London, studerer du i Portugal, er du eksport chef for varer til Rusland, har du et firma i Polen, kender du Sneijder personligt, er du guide i Kroatien om sommeren, er du svensk gift –  eller har du på en eller anden vis en eller anden relation til et af de lande vis landshold der følger herunder ja så vil vi opfordre dig til at ansøge om at blive MM Sport EURO 2012 ambassadør for det givne land.

 

EM 2012 hold:

Danmark

Sverige

Rusland

Italien

Spanien

Portugal

Frankrig

Tyskland

England

Kroatien

Polen

Holland

 

Historisk:

Danmark EM 1984

Danmark VM 1986

Danmark EM 1992

 

Ikke-europæisk:

Brasilien

Argentina

USA

 

 

EM slutrunden står for døren. Derfor er Sidste ansøgningsfrist søndag d. 3 juni. Klokken 23:59. De udvalgte får besked ugen efter hvorpå trøjerne til anmeldelse bliver sendt ud hurtigst muligt herefter. Derpå skal anmeldelserne afleveres hurtigst muligt men som minimum dagen inden et givet holds sidste kamp i gruppespillet. For Brasilien , Argentina og USA anmeldelserne er sidste frist dagen inden sidste semi-finale.

Send din ansøgning til info @ mmsport.dk med teksten der følger herefter i emnefeltet: EM 2012 

Navn og adresse , samt størrelse på trøje skal vi også gerne vide.

 

Vi takker under alle omstændigheder for interessen hvis du kommer så langt som til at læse disse ord! )

 

 

Leave a Reply