FC Barcelona ambassadøren i the Green Room

 

 

-Hvorfor holder du med din nuværende klub ?


Som barn var jeg stor fan af Michael Laudrup, og da han skiftede til Barça blev det min klub. Jeg så genudsendelser af holdets kampe sammen med min far, sene aftener på TV2. Da Michael forlod klubben blev jeg hængende, og som 29-årig ser jeg stort set alle kampe – og gerne sammen med min far i ny og næ. Altså har kærligheden til Barca løbet i årerne ganske mange år efterhånden.

 

-Hvis du skulle give din klub et godt råd – hvad ville det være ?


Hold altid fast i den grundlæggende filosofi og etik der præger klubben.

 

-I den tid du har fulgt din favorit klub hvad har så været det absolutte lavpunkt ?


Der har naturligvis været mange op- og nedture. Tabte clásico’s gør altid ekstra ondt. I nyere tid var det dog også en slem nedtur at ryge ud til Mourinhos Inter på Camp Nou i Champions League, i sæsonen 09/10. At se den mand løbe jublende ind på vores plæne gav tandpine i hjertet.

 

-og højdepunktet ?


Dem har der heldigvis virkelig været nogle stykker af de senere år.

Guardiolas første år som træner var en himmelsk overraskelse.

 

-Hvilken er din favorit trøje ?


Hjemmetrøjen fra 07/08 er min yndling. I mine øjne er det den klassiske klubtrøje i sin reneste og mest æstetiske form.

 

-Da du var yngre – hvilken spiller drømte du at blive / hvem var din favorit spiller ?


Som tidligere nævnt var Michael Laudrup grunden til at jeg begyndte at holde med FC Barcelona. Men samtidig kan store klubprofiler som Stoichkov, Guardiola, Ronaldinho og Xavi nævnes. Messi er også svær at komme uden om. Min nuværende favoritspiller er dog Andrés Iniesta, da jeg aldrig i mit liv har set en tilsvarende elegance på grønsværen.

 

-Hvad er den største oplevelse du har haft med din favorit klub ?


Der har været mange. Både de store triumfer i nyere tid – ofte fejret på South African Bar (tidl. “Magraths”), som er blevet det københavnske tilholdssted for Barça-supportere, men også de gange jeg har været så heldig at overvære kampe på min foretrukne fodboldkatedral, Camp Nou. Senest manita-sejren (hånd med 5 fingre altså 5-0) over Levante i december. Derudover har der naturligvis også været nogle udgaver af el clásico der har resulteret i ren eufori for mig og alle andre culés verden over.

 

 

Læs FC Barcelona ambassadør’s anmeldelser. Klik på links herunder for at læse anmeldelsen

Læs anmeldelse af FC Barcelona stadion trøje

 

 

Læs anmeldelse af FC Barcelona 3. trøje lysegrøn farve

 

 

Læs anmeldelse af FC Barcelona rygsæk klassisk stil. 

 

 

 

 

Leave a Reply