Anmeldelse af Barcelona hættetrøje 2011/2012 – af JBV

 

 Det er altid med en vis portion spænding man afventer næste forsendelse til anmeldelse, og jeg havde under ingen omstændigheder gættet hvad jeg denne gang skulle give mit besyv med om. En FC Barcelona-hoodie – sågar en lilla én af slagsen. Lad mig starte med at ødelægge spændingen: jeg er vild med denne trøje.

 

FC Barcelona hætte trøje 11-12 i mørke lilla

 

 

Før jeg nåede dértil krævede denne trøje dog lidt tilvænning, hvilket for mit vedkommende udelukkende skyldes farven. Jeg er ikke vant til at gå i lilla tøj, så det var lige et punkt jeg skulle over, men efter at brugt den adskillige gange er trøjen og jeg nu nærmest uadskillelige. Jeg har i forvejen en anden FC Barcelona-hættetrøje, som jeg købte sidst jeg besøgte Camp Nou. Den er dog en anden farve – bordeaux – og har ikke lynlås som den tilsendte trøje jo har. Som nævnt krævede farven lidt tilvænning, men nu sætter jeg stor pris på at den ikke ligner alt det tøj jeg har i forvejen.

 

Som jeg har nævnt i en af mine tidligere anmeldelser kan jeg godt lide når fodboldfan-gearet ikke er alt for “in your face” hver gang – altså at der ikke står “FC BARCELONA” plastret udover det hele. Det glæder mig at få mulighed for at kunne bruge det som et stykke tøj på lige fod med alt mit andet tøj. Man er vel altid en reklamesøjle i én eller anden forstand, når man ifører sig sit holds merchandise, men det glæder mig at det også kan gøres lidt mere subtilt, som i dette tilfælde. Den er på sin vis lidt mere for “de indviede”, på den måde, at den eneste iøjenfaldende tekst på trøjen er “Blaugrana” (som oversat jo er FC Barcelonas to traditionsrige farver, blå og rød, og har været det siden klubben blev grundlagt af Joan Gamper i 1899).

Teksten er placeret på venstre side af brystet og udformet i fin, blød, kringlet skrift. Klubemblemet findes kun i ganske lille udgave, på det mærkat der er placeret på den ene lomme, hvor der også er blevet plads til et lille tryk hvor der står “CAMP NOU”.

 

Denne Nike-producerede trøje er en sand fornøjelse at have på.

Kvaliteten er helt i top, og har for mit vedkommende gjort denne hoodie stærkt vanedannende. Det forholder sig således at jeg er fuldtidsmusiker, og derfor tilbringer uendeligt mange timer i mit hjemmestudie, og hér er denne trøje blevet fast inventar. Sammen med en stor kop kaffe udgør den starten på mange af mine morgener.

Størrelsen synes glimrende, trøjen er varm (grundet elastikkanten forneden lukker den godt til, dog uden at virke kvælende), lynlåsen virker som en solid én af slagsen – og i det hele taget virker trøjen som om den er ganske slidstærk. Synes man om designet, kan man roligt investere i denne trøje, da man får en tro følgesvend!

 

Leave a Reply