FC Barcelona langærmet trøje til børn

Nike har fra tid til anden produceret FC Barcelona spilletrøjer med lange ærmer til børn.

De sidste par sæsoner har produktet imidlertid manglet fra kollektionen.

Problemet er nok at mens trøjer med lange ærmer er populære i Skandinavien er de ikke så populære i andre dele af Europa og på de vigtigste oversøiske markeder.

Da Skandinavien er et relativt lille marked i den store sammenhæng betyder det, at der ikke er nok volumen til at det for et stort globalt firma som Nike overhovedet kan betale sig at få det produceret.

 

FC Barcelona hjemme trøje lange ærmer børn

 

Nogle gange bruger FC Barcelona spillerne en Nike pro tætsiddende svedtrøje under selve spilletrøjen og får således lange ærmer selvom de ikke kommer fra selve spilletrøjen.

FC Barcelona Nike pro svedtrøje lange ærmer

 

Trøjen skal være i samme farve som spille trøjen før at UEFA og FIFA tillader at man bruger den.

I eksemplet ser man hvordan Messi har en mørkeblå trøje på inden under den kortærmede spille trøje.

Tingene ændrer sig så man kan ikke sige hvorvidt at man igen vil se en langærmet spilletrøje også til børn med FC Barcelona.

Det fremstormende amerikanske brand Under Armour er kommet frem på at levere netop trøjerne under spilletrøjerne. Nike konkurrerer med dette firma og har således en fordel ud af at man også kan se deres variant at svedtrøjen.

Den kommer lettere til udtryk hvis den bruges som vist af Messi sammenlignet med hvis den ligger under en langærmet trøje som den der bæres af Pique øverst.

 

 

 

Leave a Reply