Anmeldelse af FC Barcelona pre-match træningstrøje – af JBV

 

 

I mit lokale Fitness-center vrimler det med fodboldtrøjer. Der er en klar tendens til at man gerne vil flashe klubfarverne, og således er hold som Inter, Brøndby, Milan, FCK, Real Madrid, Man. United, Bayern Munchen og Liverpool rigt repræsenteret. Jeg så sågar en Sporting Gijón-trøje engang.

Derfor ser jeg det naturligvis som min fornemme pligt at bidrage til paletten ved at trække i en Barcelona-trøje. Sagen er dog den at jeg er lidt af en samler når det kommer til spillertrøjer, og jeg er lidt øm over hver enkelt af dem. Det er en fornøjelse at have dem på til dagligdag, men træningstrøjet skal jo vaskes ret ofte, og det ville stikke lidt i hjertet at se en af spillertrøjerne i forvasket tilstand. Derfor kunne det næppe have passet mig bedre at få tilsendt en decideret Barcelona-træningstrøje.

 

FC Barcelona træningstrøje i rød

 

 

 

Trøjen er jo en sand fornøjelse at træne i. Man mærker tydeligt at den er skabt til formålet. Polyester-stoffet er let som en fjer, hvilket er utroligt rart ved eksempelvis løbetræning. Den føles endnu lettere end spillertrøjerne, eksempelvis. Derudover er materialet skånsomt mod huden så det ikke bliver et problem at stoffet skurrer over det samme sted gentagne gange. Sidst men ikke mindst – og måske vigtigst af alt – er den fantastisk ventileret. Til tider kan man blive helt i tvivl om hvorvidt man har trænet nok, når man kommer ud i omklædningsrummet og er helt tør på ryggen. Under træningen betyder det jo meget at have en træningstrøje der ikke klistrer til huden, og Nikes Dri-Fit gør jo jobbet mere end glimrende.

 

FC Barca træningstop dri-fit stof

 

Overordnet er jeg også tilfreds med designet – klubemblemet sidder hvor det skal. Dog må jeg tilstå at de blå prikker på trøjens forside ikke helt er min kop te, og at jeg nok hellere havde været foruden. Det er dog fint at man adskiller dette design fra spillertrøjernes.

 

FC Barcelona træningstop klublogo

 

Samtidig bevidner det at klubbens brand er godt udbredt, når tilgangen til designet er ganske subtilt: man er ikke i tvivl om hvilken klub der er tale om, selv om det, for det første ikke er de velkendte blå/røde striber, og at der, for det andet, ikke står ”Barcelona” noget sted på trøjen. Der er emblemet, og så står der ”FCB” på ryggen.

 

FC Barcelona træningstop set fra ryggen

 

Denne trøje står til 350 kroner, og det vil jeg måske mene er lidt i overkanten. Med mindre man er ømskindet spillertrøje-samler som jeg er, ville man nok vælge at spytte lidt ekstra mønt i og købe hjemme- eller udebanetrøjen.

Trøjen har vist sig glimrende til træning, og der vil den blive brugt meget. Prikkerne på forsiden gør den dog, for mig, lidt uanvendelig i hverdagssituationer. Men i dette tilfælde er træningen selvfølgelig også det vigtigste.

Leave a Reply