De nye FC Barcelona trøjer for sæsonen 2011/12

Af MM Sport’s redaktør M. Bager

Til sæsonen 2011/12 har FC Barcelona fået 2 nye trøjer. En klassisk rød/blå stribet hjemme trøje og en mere utraditionel sort udebane trøje. Samtidigt hermed fortsætter den mintgrønne ude trøje for sæsonen 2010/11 for sæsonen 2011/12.

Barcelona hjemme trøjen med lange ærmer har lidt zig – zag striper og striperne er noget smallere end man ellers typisk er vant til. Ellers er der mange gengangere med “mes que un club” på indersiden af kraven. Barca klublogo og Nike Swoosh på brystet og LFP ærmemærket på højre arm. Den store nyhed er at FC Barcelona for første gang i klubben’s historie har en kommercial sponsor på maven af trøjen. Qatar Foundation. UNICEF logoet som Barcelona har haft på de seneste par sæsoner er flyttet om på ryggen.

 

FC Barcelona hjemme trøje 2011/12 med lange ærmer

 

 Og udebane trøjen i helt sort. Farven sort plejer kun at optræde når det drejer sig om målmandstrøjen hos FC Barcelona. Men denne gang har man så altså valgt at sende den ud som udebanetrøjen. En klar afvigelse fra de normalt meget farvestrålende udebane trøjer som Barcelona plejer at optræde i.

 

FC Barcelona udebane trøje for sæsonen 2011/12

 

 

Og til sidst skal vi så vise den officielle præsentationsvideo fra Nike. Den fokusere primært på hjemmetrøjen men er også inde omkring udebane trøjen, shorts og strømper, træningstøj og fodboldstøvler. Så der kommer mange forskellige produkttyper i spil.

 

 

Man kan bemærke hvordan Tiago bliver filmet i de fleste clips fra brystet og op så man ser Nike Swoosh logoet. Og desuden hvordan der tit figurerer Nike fodboldstøvler i baggrunden.

De 3 spillere der er udvalgt til videoen er heller ikke tilfældigt udvalgt på nogen måde. De spiller nemlig alle tre i Nike fodboldstøvler. Puyol i Nike Tiempo. Pedro i Nike Mercurial. Tiago i CTR 360. Altså 3 ud af Nike’s 4 støvle siloer er hermed repræsenteret. Den eneste der mangler er T90.

Andre Barcelona stjerner som Messi, Dani Alves , David Villa og Xavi kunne ikke så godt bruges. De spiller nemlig alle i adidas )) Mens Iniesta også spiller i CTR 360 (og ligeledes den senere tilkomne Cesc Fabregas).

Abidal, Pique, Valdes og Busquets er også Nike spillere. Så der er klart flest Nike spillere i the starting 11. Men de aller største navne ja de spiller jo altså i adidas. . .

Leave a Reply