CD/DVD Dobbeltpack FC Bayern München

 Så fik jeg til opgave at anmelde en vare jeg allerede havde !! Det drejer sig om en “gammel” vare nemlig en CD med alle Stadion hits for Bayern München- det vil sige Stern des Süden, Mir san die Bayern og Servus ihr Bayern. I alt er der 14 spor på denne CD med musik og diverse kommentarer bl. a fra Franz Beckenbauer

CD´en er som sådan i orden, men det er altså en ældre sag og har nok ikke nogen stor fremtid som salgbar objekt. Fans kender jo sangene og kan jo downloade dem, hvis man er SÅ interesseret, men det er altså en 2007 version, og der er jo senere kommet Arena Fieber CD som er lidt mere aktuelle. Det bedste er vel faktisk at CD er lavet som logoet så man bruge den som pynt. Man hører den nok kun 1-2 gange inden den arkiveres.

 

DVD´en har en speciel firkantet facon og indeholder video med de bedste mål fra sæson 2006-2007. OK men det er altså 5 år siden ! Bedre er måske et tilbageblik på Mehmet Scholls store karriere for klubben.

Der er præsentation af nye spillere i klubben, men hvor aktuel er den, når flere af disse spillere ikke er i klubben længere. Så er der en rundvisning, hvor Bastian Schweinsteiger tager os rundt bag kulisserne på Allianz Arena og præsenterer stadion og klub.

DVD´en varer 20 minutter og er på tysk uden mulighed for undertekster, hvilket gør den lidt uinteressant for de unge fans der ikke forstår sproget. Men man kan da sagtens forstå billederne.

Samlet anmeldelse er nok lidt negativ. Jeg har som skrevet haft dette produkt i flere år, og jeg har lyttet til den og set den et par gange og synes nu ikke længere det er så interessant eller spændende at finde den frem. Jeg gennemlyttede dog min version igen for at kunne give en ny og ærlig anmeldelse, men det er første gang jeg ikke kan anbefale nogen at købe denne vare. Så skal man da være en ny superfan og købe den for historiens skyld.

Svend Erik Klitgaard Pedersen

Leave a Reply