Anmeldelse: FC Bayern hætte trøje Official Merchandise

 

Hurra for en nyhed.  En virkelig lækker hættetrøje i en god kvalitet. I modsætning til mange hættetrøjer til unge mennesker, så har producenten her valgt at droppe lommerne, så man undgår de ”dumme” buler på maven, som man ofte ser.

 

FC Bayern hættetrøje

 


Ved at droppe lommerne, så føler jeg at man går efter et bredere købe-publikum og da trøjen ikke er overstrøet med tryk og skrift, så kan alle bruge den til fodboldkampen på lægterne, men også som en pæn trøje til hverdagsbrug, evt. over en t-shirt fra klubben. Trøjen er ikke i særlig kraftig stof, så den vil nok ikke kunne bruges som yderste lag, hvis man planlægger at bruge den en kølig efterårsaften.

 

Trøjen er i en fin og passende størrelse lavet i 80% bomuld/20 % polyester. Hætten er med 1½ cm brede bånd til at binde med. Usædvanligt, men ganske smart. Lynlåsen som er gennemgående, er af en god kraftig kvalitet og den virker ikke til at være af den type, som ødelægges ved første vask.

På højre bryst er der broderet FC Bayern logoet og de sædvanlige 4 stjerner. Ikke noget nyt der, men klubben er jo Rekordmeister !

På ryggen er der tryk foroven i den meget moderne nye forvaskede/slidte stil, FC Bayern er med rød tryk og München er med hvid tryk. En smart detalje at man også her bruger klubbens farver til at symbolisere med.

 

 

 

FC Bayern hættetrøje ryg

 

 

 

På hoften i venstre side er der et svagt baggrundstryk af FC Bayern logoet, som altså dækker siden af trøjen for og bag.

Trøjen har en elastik kant forneden, så den også sidder pænt stramt til kroppen, som sådan en trøje jo bør gøre.

Samlet vurderer jeg denne flotte hættetrøje, som en af de bedre nyheder fra klubbens merchandiseafdeling. Den kan sagtens bruges til ganske alm. hverdagsbrug, uden at det behøver at være i fodboldmæssig sammenhæng. Prisen på trøjen er 450 kr. og det vurderer jeg til at være lige i overkanten set i forhold til de alm. hættetrøjer på markedet og også tykkelsen. Men det er jo altså merchandise fra en fodboldklub, og det betaler man jo også for.

 

 

Svend Erik Klitgaard Pedersen

 

Leave a Reply