Anmeldelse: FC Bayern hue & halstørklæde sæt

Af Svend Erik Klitgaard-Pedersen

Her har jeg modtaget en Bayern München hue og halstørklæde:

 

HUE : Den er sort, som de mange huer til fans er. Størrelsen er one-size, så den passer til de fleste. Så huen er jo brugbar for alle. Hvis man ønsker en hue i klubfarverne, så kan den da købes, men mon ikke de fleste foretrækker den mere anonyme sorte farve, som således også kan bruges med de mange forskellige typer overtøj.

På opslaget foran er der et klublogo-mærke og 4 stjerner broderet. Huen er varm og dejlig i 60% bomuld/40% acryl, som så desværre gør, at den skal håndvaskes, men det gør vel ikke den store forskel?

 

FC Bayern strikhue sort

 

 

HALSTØRKLÆDE : Her er det selvfølgelig vigtigt at flashe klubfarverne og vise hvem man støtter, så dette flotte halstørklæde er holdt i farverne rød/hvid. Klubben sælger dog også dyrere mode-halstørklæder med et meget mindre og diskret FCB logo og helt op til de meget dyre cashmere-tørklæder, så der er noget for enhver smag og pengepung.

 

FC Bayern halstørklæde rød og hvid

 

 

Halstørklædet er strikket polyacryl og dobbelt, og er derfor behagelig varmt at have om halsen i denne tid, hvor efteråret er ved at gå over i den køligere vinter. I begge ender af tørklædet er der strikket logo og de obligatoriske 4 stjerner og mellem disse står der så FC Bayern München med hvid skrift på rød baggrund. På dette tørklæde har klubben så undladt at gøre opmærksom på at den er REKORDMEISTER, men mon ikke det kommer på igen næste sæson, når endnu et mesterskab forhåbentlig er føjet til den lange liste?

Sammenfattet er det et sæt, som er meget præsentabelt og det kunne være en ide til en overkommelig julegave (220 kr) til en FC Bayern München fan.

Leave a Reply