Anmeldelse: FC Bayern hjemme trøje 2011/12

Af MM Sport FC Bayern ambassadør: Svend Erik Klitgaard

 

 Bayern München trøjen 2011-2012 er igen i år i den røde farve, som har kendetegnet klubben de fleste sæsoner, efter diverse afstikkere til stribede og bordeauxfarvede trøjer. Måske kan man kalde farven en lille smule dybere rød end den normale, men det gør den kun pænere.

FC Bayern München hjemme trøje 11-12 mørk rød guld

 

 

At mærket selvfølgelig er ADIDAS kan vel ikke overraske nogen, når det drejer som en af Tysklands førende fodboldklubber.

 

Nyt i år er et fint og ikke så iøjnefaldende zigzagstribet mønster lodret på forsiden. Det klæder kun trøjen. ADIDA logo i guld og det berømte T— sponsormærke i hvidt på fronten.

 

ADIDAS striberne på ærmerne er i guldtryk og trøjenumre og spillernavne fremstår også i guldtryk i denne sæson. Klublogo er også trykket ind i nummeret.

FC Bayern hjemme trøje Schweinsteiger 31 tryk

 

På halsens bagside i guldvævet kant er der REKORDMEISTER tryk og indvendig i halsen Mia san Mia

 

Tankevækkende med det meget guld, men mon ikke også det er en klar besked om klubbens forventninger i denne sæson. Man samler ikke på 2. pladser i Bayern.

 

Trøjens kvalitet er perfekt, den er behagelig at have på og nu kan man jo så bare håbe at resten lever op til forventningerne. Guld og gerne succes i Champions League.

 

 

 

Med venlig hilsen

 

Svend Erik Klitgaard Pedersen

 

Se præsentationsvideo fra adidas her:

 

Leave a Reply