FC Bayern Champions League udebane trøje 2013/14 WCC

Som forsvarende mestre i UEFA Champions League spiller FC Bayern med en særlig udgave af UEFA Star Ball ærmemærket i løbet af sæsonen 2013/14. Mærket indikerer at FC Bayern er forsvarende mestre. Mærket er placeret på højre ærme set fra spillerens vinkel.

FC Bayern UCL mærker til sæsonen 13/14

Men der stopper festen ikke. FC Bayern har også et særligt hæders mærke på venstre ærme. Et såkaldt UEFA honors badge. Mærket må bruges af de klubber der har vundet CL 3 gange i træk eller 4 gange i alt. Altså en ganske lille klub af klubber i Europa der har ret til at bruge dette mærke.

FC Bayern opfylder for så vidt begge kriterier. Klubben vandt turneringen 3 gange i træk i 70erne og har siden vundet den yderligere 2 gange så man i alt har 5 Champions League titler. 

Sidste badge der ses på billedet er mærket i midten på brystet. Dette badge er World Club Champions 2013 mærket som FC Bayern har ret til at bære indtil december 2014 fordi man er forsvarende FIFA verdensmester for klubhold.

Bayern vandt turneringen i december i Marokko med finale sejr over et marokansk hold og er dermed bedst i Europa og bedst i verden.

Leave a Reply