Rusland er et meget stort marked for luksus biler. Mercedes er nok den mest populære bil i luksussegmentet efterfulgt af Audi, BMW mv. men også Rolls Royes , Ferrari, Lamboghini mv. kan ses på vejene. Tesla der har været den store publikumsfavorit i Danmark og Norge de senere år ses imidlertid overhovedet ikke.
Hvorfor ikke ? Muligvis fordi Tesla Motors benytter sig af en direkte producent til forbruger model. Man sælger således ikke bilerne gennem en autoforhandler som mellemmand men via egne forretninger. Mange amerikanske firmaer har det lidt svært med at etablere sig på det russiske marked. Så måske Tesla også er lidt tilbageholdene hermed. Ikke desto mindre går der rygter om at de måske er på vej.
Tesla Motors hvid bil
En hvid Tesla på en stille vej i Danmark hvor efterspørgslen pludselig røg i vejret da en tax credit blev udfaset.
Tesla Motors model S
Tesla er meget populær i Norge hvor man går meget ind for ren energi og på trods af stor gas og olie produktion er man meget effektive når det kommer til at fremstille ren el via vandkraft. EL der kan benyttes til at drive Tesla’en. Der dermed får meget lidt udslip af CO og andre skadelige gasarter.

Leave a Reply