Svar på spørgsmål fra Inter ambassadør Ali Nabolsi

 

 

-Hvorfor holder du med din nuværende klub ?

Dette spørgsmål hører man tit fra fodbold elskere. Mit svar starter med, at jeg faktisk var fan af Real Madrid som lille. Da jeg blev 14 (22 i dag) Ændrede alt sig. Jeg følte at Real Madrid mistede deres struktur/filosfi, da de valgte at fyre den tidligere legendariske træner Vicente Del Bosque. Så åbnede jeg øjnene for Italiensk fodbold og mange har spurgt mig, hvorfor lige Internazionale fra Italien? Rivalen AC Milan og Juventus er de hold der er mest kendt fra Milano og Italien og de har præsteret mere i Europa end Inter. Grunden til jeg valgte at holde med Inter var pga. Adriano (Brasiliansk angriber) Jeg fulgte Adriano’s første sæson i Inter og synes simpelthen han var klasse. Men det tog blot 2 sæsoner før han tabte gnisten og hans talent gik til spilde. Udover Adriano læste jeg selvfølgelig om Inters historie og rivaliseringen med AC Milan. Siden den dag har Internazionale været den rette klub for mig.

 

-Hvis du skulle give din klub et godt råd – hvad ville det være ?

Et godt råd kan altid bruges. Et godt råd lige nu til Inters præsident Massimo Moratti vil være ”Skil dig af med de ældste spillere i truppen (5-6 spillere) og åben penge pungen” Udover det skal de holde sig til et spillesystem og en strategi/filosofi skal findes frem som man ser i Barcelona og eksempelvis Tysklands landshold. Inter oplever i denne sæson den værste krise i historien både resultat og spillemæssigt har det slet ikke fungeret i denne sæson. Inter bliver nødt til at gøre sig overvejelser om en langsigtet plan med nye unge spillere og et par af de ”dyre drenge” fra nogle af de store klubber og en træner der får tiden til at arbejde frem mod et fast koncept det er den eneste vej frem.

 

-I den tid du har fulgt din favorit klub hvad har så været det absolutte lavpunkt ?

Dette spørgsmål er faktisk meget interessant. Lige nu vil jeg helt klart sige, at denne sæson 2011-2012 har været lavpunkt hele vejen igennem. Det fungerer simpelthen ikke. Inter spillede 5 kampe i streg med nederlag i starten af denne sæson. Lavpunktet var absolut ligakampen mod Novara i september. Jeg så denne kamp med nogle venner og var sikker på Inter ville rejse sig efter flere kampe med nederlag. Det endte med, at Inter tabte den 5 kamp i streg mod et hold der første gang var tilbage i Serie A i 55 år simpelthen ringe.

 

 

-og højdepunktet ?

Højdepunktet er uden tvivl sæson 2009-2010 hvor Inter vandt ”The Treble” både Serie A, Coppa Italia og Champions League gik hjem under daværende træner Jose Mourinho. Det største i denne sæson var, at løfte Champions League trofæet efter en flot 2-0 sejr mod Bayern München. Jeg så denne kamp på storskærm med en anden Inter fan og 4 Bayern fans og det var en historisk dag og uden tvivl det største højdepunkt som Inter fan indtil videre.

 

-Hvilken er din favorit trøje ?

Favorittrøjen er lidt en blanding. Hjemmebanetrøjen fra den historiske sæson 2009-2010 hvor Inter vandt ”The Treble” spiller en stor rolle og ikke så meget pga. ændringer i trøjen, men mere at det var en historisk sæson. Derudover er jeg helt vild med udebanetrøjen fra sæson 2010-2011 hvor Inter valgte at bruge deres historiske slangesymbol på venstre side af trøjen hvilket gør trøjen unik. (Se anmeldelse af slangetrøjen på mmsport)

 

-Da du var yngre – hvilken spiller drømte du at blive / hvem var din favorit spiller ?

Fra jeg var helt lille og til den dag i dag var min drømme spiller uden tvivl Zinedine Zidane. Han var uden tvivl en klasse spiller og havde altid en betydning for sit hold udover det vandt han alt det en fodboldspiller kan vinde. Men hvis vi skal se det fra nutidens synspunkt så synes jeg Javier Zanetti er et pragteksempel på en anfører og klasse spiller, som har spillet i klubben i hele sin karriere bortset fra barndommen. Han er et godt forbillede for mange unge spillere. J. Zanetti har aldrig fået et rødt kort i sin karriere og er 38 år i dag. Alligevel har han energien og modet til at fortsætte i den alder det må siges at være imponerende.

 

-Hvad er den største oplevelse du har haft med din favorit klub ?

Jeg har desværre ikke været i Milano endnu og har heller ikke set en Inter kamp live. Jeg har været både i Tyskland, England og Italien og set fodboldkampe, men da vi var i Italien i Rom blev det Roma – Udinese vi så for 4 år siden. Den største oplevelse med Inter derimod er uden tvivl, da jeg vandt en Inter langærmet trøje fra sæson 2008-2009 hvor Mancini (Tidligere Inter spiller og fra Brasilien) Valgte mit spørgsmål om hans karriere, som det vindende i en online konkurrence og sendte mig trøjen med sin autograf og et brev med en hilsen

 

Læs anmeldelserne af Inter produkter ved at klikke på links herunder

Inter kasket og fodbold anmeldelse

 

 

Inter hue og halstørklæde anmeldelse

 

 

Inter hættetrøje anmeldelse

 

 

Inter slangetrøje anmeldelse

 

 

Inter hjemme trøje anmeldelse

 

 

 

 

Leave a Reply