Anmeldelse: Inter FC hættetrøje 10-11

Af MMSport Inter ambassadør Ali Nabolsi

 

Denne Inter hættetrøje er i sort med sølv grafisk tryk. Den er produceret af Nike, som igen har deres eget logo på venstre ærme. Hættetrøjen har et tryk på midten hvor Inters logo er i midten. Øverst står der ”FC Internazionale” logoet kommer efterfølgende, som en cirkel. I hver ende af cirklen er der 5 stjerner. Nederst er Inters stadion navn trykt ”Giuseppe Meazza” Udover dette er der lommer midt på trøjen.

Kvaliteten af hættetrøjen er rigtig god og den kan holde en varm, hvilket hættetrøjer også er skabt til. Hættetrøjen er produceret af 77 % bomuld og 23 % polyester. Trøjen er i størrelse Large den passer perfekt, og er hverken for stor eller lille i størrelsen. Hvis hættetrøjen skulle være helt perfekt kunne et tryk bagpå med klubnavn, måske have tiltrukket flere fans. Trykket foran på trøjen er nemlig ikke så tydeligt, og dette kunne have været anderledes, en mere lys farve mod den sorte trøje kunne have været passende for trykket.

 

Inter hættetrøje 2010-11


(Inter hættetrøje 2010-2011 – Rigtig flot hættetrøje, men som det ses her er trykket ikke så tydeligt, som det kunne have været med en lysere farve)

Målgruppen for denne trøje er den yngre generation. Dog kan enhver fan gå rundt med en flot hættetrøje, hvor der er trykt ”FC Internazionale” Grunden til at denne trøje ikke kan tiltrække den ældre generation af fans, er lommerne på midten af trøjen. Disse lommer gør tydeligvis, at man måske ser lidt større ud omkring maven end man virkelig er. Selv hvis man skulle bruge denne lomme til at gemme nøgler kan man risikere, at de falder ud uden at man ved det, hvilket betyder, at lommen er til for ingenting.

Som tidligere nævnt kan denne hættetrøje sagtens bruges når vi både har sommer og efterår, i Danmark. Men vælger man, at tage jakke på så føler man sig lidt ”kvalt” det er mest pga. hætten, men man bærer normalt ikke jakke når man har en hættetrøje på. Det bedste ved denne hættetrøje er helt klart kvaliteten, og den kan bruges i hvilken som helst sammenhæng. Tager man ud for at se en fodboldkamp passer den godt på et stadion, men ellers er den generelt god, at bruge som hverdagstrøje.

Da der både var trykt ”FC Internazionale og Giuseppe Meazza” Så er det passende, at se denne video af Internazionale FC fans udfoldelser på Giuseppe Meazza klik her:

 

 

Fakta: Nike – Sort/Sølv – Lommer foran midt på trøjen – Bomuld/Polyester – Grafisk tryk midt på trøjen (FC Internazionale / Giuseppe Meazza) 

 Prisen på trøjen ligger på 500 kr. hos MMsport, men lige nu kan der gøres et røverkøb, da der er tilbud og dermed halvpris, 250 kr. Der er dog kun XL størrelsen på lager for tiden. Hvis du bruger XL tøv ikke med at købe for den er det hele værd!

 

 

Leave a Reply