Anmeldelse af Inter hjemmebane trøje 11-12

af Inter ambassadør Ali Nabolsi 

Fakta: Nike – Kort ÆrmetMateriale: 100 % Polyester Dri-Fit. 

 

Så er Inter’s nye hjemmebane trøje 11-12 kommet! Football Club Internazionale Milano også kaldet ”Nerazzurri” som betyder ”De Blå Sorte” har igen i år valgt at beholde samme design og blå/sorte striber, som det er set i tidligere Inter hjemmebane trøjer. I år har trøjen fået tyndere blå/sorte striber hvilket se enestående ud.

Materialet som den nye inter trøje indeholder, er: ”100 % Polyester Dri-Fit” Dri-Fit indeholder mikrofiber og polyestervæv, hvilket gør det behageligt at have trøjen på. Hvis du vælger at dyrke sport i trøjen, eller kun bruger den til at gå i vil du ikke mærke at den er ubehaglighed når du færdes rundt omkring. Resultatet af dette Dri-Fit materiale gør at du holder dig tør og komfortabel hvor end du er.

Forskellen på tidligere Inter hjemmebane trøjer og den nye 11-12 hjemmebane trøje, er en nytilføjet knap omkring halsen. Denne knap føles meget behagelig både når den er knappet op, eller hvis den ikke er. Trøjen indeholder som sædvanlig Inter logoet, Coppa Italia Badge og som noget nyt World Champions Badge, da Inter som bekendt vandt VM for klubhold i den netop overståede sæson 10-11.

Inter hjemme trøje 11-12

(Inter Hjemme Trøje 11-12)                         

Inter hjemme trøje 11-12 Pazzini 7 tryk

(Trøjen bagpå + Tryk)     

 Tryk:

Når du vælger at købe denne inter hjemmebane trøje 11-12 kan du selvfølgelig også vælge at få tryk bagpå. Hos MMSPORT.DK tilbydes der disse 2 tryk: Pazzini med nummer 7, og Eto’o med nummer 9. Udover tryk og nummer står der også ”Inter” øverst på trøjen bagpå. 

 

Inter blev grundlagt i 1908, og har siden dette tidspunkt til den dag i dag spillet i sorte og blå striber. Nogle påstår at sort blev valgt til at repræsentere nat og blå blev valgt til at repræsentere himlen. Disse 2 farver har altid givet Inters hjemmebane trøje et unikt og moderne design, som generelt ikke behøver at blive skiftet fra år til år.

Inters hjemmebane shorts er ligeledes sorte og indeholder også Inters logo + Nike logo. Strømperne er i 11-12 udgaven også sorte med ”Inter” navnet + Nike logo.

Inter hjemme trøje 11-12 World Club Champions badge

 

(Knappen ved halsen ses her tydeligt)

 

 

Tøv ikke med at købe den nye inter hjemmebane trøje. Nerrazurri har valgt at beholde deres typiske design på fodbold trøjer hvilket gør, at fans og fodbold interesserede ikke kan tage fejl af at det var dette hold der vandt ”The Treble” i den historiske sæson 09-10, hvor det blev til både Serie A, Coppa Italia og Champions League titlen under den daværende træner, Mourinho. Er du klar til den nye sæson 11-12? Ifølge Sneijder og Pazzini er de klar til den nye sæson og kan ikke vente med at komme i gang. Nu mangler vi bare dig og med den nye inter hjemmebane trøje kan du ikke blive mere klar!

Hør Sneijder og Pazzini fortæller hvorfor du lige præcis skal købe Inter hjemmebane trøjen 11-12 på dette Youtube klip:


 

 

Leave a Reply