Anmeldelse af MMsport ambassadør Ali Nabolsi

Denne anmeldelse består af 2 produkter: 1) Inter halstørklæde 2) Inter strikhue

Halstørklæde: Dette flotte Inter halstørklæde er fra sæson 09-10. Halstørklædet består som sædvanligvis af Inters blå/sorte og hvide farver. Halstørklædet er til enhver Inter fan lige meget hvad aldersgruppe man tilhører. Men et lille tip til forældre som overvejer at købe dette halstørklæde til mindre børn er, at de skal overveje at finde et andet halstørklæde, da størrelsen på Inter halstørklædet er stort. Det fantastiske ved dette Inter halstørklæde er ikke blot, at man kan holde varmen i denne kolde vinter vi er ved at gå i møde, men også designet. Det er nemlig designet som er fascinerende, der er både broderet Inter logo med 1 stjerne hvilket virkelig kan ”Shine” når man binder det rundt om halsen og folk kan se, at det ikke blot er et sort/blåt halstørklæde, men også en person som støtter Inter. 

 

Inter halstørklæde i sort og blå

(I højre side kan man se Inter logo som er broderet i halstørklædet + det tydelige Inter med hvidt)

Halstørklædet er sat til den overkommelige pris af 150 kr. hos MMsport.dk hvilket er en kanon pris for et kvalitets halstørklæde. I hver ende er der Nike logo og udover dette står der INTER med hvidt midt på halstørklædet. Da dette halstørklæde er fra sæson 09-10 er der faktisk også slange symbolet på den modsatte side af det hvide ”INTER” skrift. Konklusionen på dette Inter halstørklæde er helt sikkert en god anskaffelse til denne kolde vintertid vi går i møde og så kan du atter vise hvem du støtter om vinteren når du bærer halstørklædet.

 

Hue: Det andet produkt i denne anmeldelse er, Inter strikhue. Denne Inter strikhue er i vandrette sorte/grå striber. Det smarte ved denne strikhue er, at den kan vendes, og dermed har man 2in1, altså 2 forskellige slags strikhuer i en. Begge typer strikhue kan ses på billederne. Der er et lille Inter logo på den stribede del af strikhuen. Stribe delen af strikhuen viser ikke, at det er en Inter strikhue da den eneste forbindelse med Inter er et mini logo (Kan ses på billedet med striber) Dette logo skulle have været større og tydeligere og på den måde ville man kunne reklamere for, at det er en Inter hue.

 Inter hue

(Mini Inter logo kan ses her)

 Inter strikhue vendbar Inter Milano

(Her kan man se det er en Inter hue)

 

 

Konklusionen på Inter strikhuen er, at den er et godt køb til en kold vintertid. Du har 2 huer i en det kan ikke blive bedre. Kvaliteten er rigtig god og Nike har igen produceret et godt produkt. Der er intet størrelsesproblem og er du til striber, eller tryk med en farve, så er valget op til dig selv vend blot huen. 

 

 

 

 

Leave a Reply