Anmeldelse af MM Sport’s Inter ambassadør Ali Nabolsi

Inter udebanetrøje 10-11:

Fakta: Inter ude trøje 10-11 – Nike – DriFit.

Denne Inter udebanetrøje for sæsonen 10-11 har taget en stor ændring i design frem for tidligere Inter udebanetrøjer. Det specielle ved denne Inter udebanetrøje er en slange på venstre side af trøjen. Denne slange er et symbol på Inter historien gennem tiden og byen Milano i Italien. Slange symbolet går mange år tilbage helt præcist til 1964-1965. Slangen er kendt som ”Biscione” i hele Italien. Det var også i denne periode Inter sidst vandt mesterholdenes turnering (Champions league i dag) hvis man ser bort fra 09-10 sæsonen hvor Inter som bekendt vandt Champions League.

Inter ude trøje 2010-11

 

Billede nummer 2 af trøjen set fra siden.

 

Inter ude trøje 10-11 slangen

 

 

Trøjen er blevet navngivet ”Write The Future” (del af Nike’s kampagne for sæsonen 10/11) som betyder, at den blå del af Milano fans skal skrive historie sammen med Inter. Udebanetrøjen og designet af slangen skal visualisere passion, energi, drama og følelser for en spiller i en 90 minutters kamp. Hvor end du er, vil Internazionale altid være din elskede klub.

Et øgenavn for de italienske fodboldmestre 09/10 er slangen. Det er et meget attraktivt og iøjnefaldende design med den sort/blå slange. Forsiden af trøjen har som sædvanlig: Nike, Italien badge (il Scudetto tegn på at man er forsvarende italienske mester) og Inter logo. Derudover er der påtrykt sponsorlogo Pirelli,  som har været Inter sponsor gennem de sidste mange år. De supplerende shorts er også hvide med et blåt bånd på hver side, og sokkerne er hvide med blå og sorte detaljer. 

Igennem de sidste par sæsoner har Inter udebanetrøjer altid været hvide med nærmest det samme design. Denne udebanetrøje er dog en undtagelse, og som Inter fan skal du have fat i denne flot designede udebanetrøje. Den nye sæsons 11-12 udebanetrøje har fået et anderledes design med blå/sorte striber som går skråt ned over trøjen.

Størrelserne fra sæsonen 2010/11 og til den nye sæson 2011/12 virker rimeligt ens.

Inter logo

 

 

(Inter Milano og slangen som symbol på byen og klubben)

Dette Inter Milano slange symbol var faktisk Inter’s logo før i tiden, men det er så blevet ændret til det som ses på alle Inter trøjer i dag. Som sagt er det tidligere slange logo’s øgenavne Il Serpente og Biscione (græs-slange) Derudover er det symbolet på byen, Milano og Alfa Romeo biler.

Ved at se denne video på Youtube ved du lige netop hvorfor du skal købe denne fantastisk flot designede Inter udebanetrøje 10-11: Gå til 6m30sekunder hvor udetrøjen bliver præsenteret.

 

 

 

Informationer: Trøjen kan købes i str: S – M – L. Tryk: Zanetti, Sneijder, Cambiasso, Milito eller Eto’o.

Køb her! Link: http://www.mmsport.eu/inter-away-jersey-2010-11.html på dette link kan du købe denne fantastiske Inter away shirt 10-11 hos mmsport

 

Leave a Reply