Redaktionelt: Juventus hjemme trøje 11-12 video

Af MM Sport’s redaktør M. Bager

Juventus har ligesom de fleste andre Nike hold lanceret en reklame video med den nye trøje specielt lavet til et Internet publikum.

Ligesom med de øvrige Nike hold som Man Utd og Barcelona er det Nike spillere der præsenterer trøjerne så selvom stjernerne i de respektive klubber hedder Messi og Del Piero kommer de ikke med hvis der ikke er en Swoosh på deres støvler. Et andet udvælgelseskriterium er formentlig at man helst skal være national spiller da den største fanbase findes nationalt. Sprogligt og branding mæssigt gør det nok en forskel om en spiller kommer fra klubben’s hjemland.

 

 

Claudio Marchisio spiller derimod i Nike mercurial. Han er fra Italien så han må godt være med.

Leonardo Bonucci er ligeledes italiener. Forsvarsspiller og med rygnummer 19. Spiller i CTR 360.

Sidste spiller der optræder i videoen er Fabio Quagliarella med nummer 18. Også en Nike Mercurial spiller.

Navn og nummer trykket som det præsenteres i første sekvens er samme stil som blev brugt til sæsonen 2010/11. Generelt har Juventus gult tryk til den sort og hvide trøje.

 Udover selve trøjen får man også set den officielle Nike Serie A kampbold. Juve shorts og strømper. Nike mercurial fodboldstøvler. Juve track top og træningstop samt polo trøje. + Nike CTR 360 støvler. Så helt pænt nået med en præsentation af denne række af Nike produkter på kun 1m30s.

Det er imidlertid umuligt for mig at se hvorvidt der er tale om en autentisk Juve trøje eller en Juventus replica trøje, der indgår i videon.

Leave a Reply