JUVENTUS HUE OG HALSTØRKLÆDE anmeldelse af

MM Sports ambassadør for Juventus Jesper Kirk

 

Juventus halstørklæde fra Nike Juventus strikhue sort hvid

 

Juventus strikhue i hvid og sort. 110,- kroner
Juventus halstørklæde med tryk på begge sider i sort, hvid, grå og guld.

Længde 150  cm. 150,- kroner

 

 


Kong Vinter står (måske) for døren, og selv om temperaturen daler i takt med at året går på hæld, så falder en ægte fodboldfan´s kærlighed for sin klub ikke. Og på trods af slud, storm og måske sne og kulde kan man jo stadig godt vise denne denne kærlighed i fuld offentlighed. Derfor er det ganske praktisk, at de fleste klubber også laver produkter til at holde varmen og samtidig skilte med sit tilhørsforhold. Den Gamle Dame er ingen undtagelse og denne gang har jeg fået lidt hjælp til at holde varmen i form af en lækker, vamset strikhue samt et langt halstørklæde. Begge i Juventus farverne sort og hvid.

Halstørklædet ankom pænt pakket ind (og beskyttet?) i plastik og en sort holder, mens huen blot ankom. Begge dele er lavet i 100% acryl, så de er meget behagelige at have på. Forholdsvis tunge, meget bløde og dermed fortrinlige til at holde kulden væk.

 

Acryl
Acryl eller polyacryl og polychlorid er let, blød og tåler sollys og de fleste kemikalier.
Slidstyrken er knap så god som nylon eller polyester.
Den er ikke formfast ved vask. Handelsnavnene for acryl er mange,

 men kan for eksempel være Orlon, Courtelle, og Dralon.

 

 

 

Huen er lang (30 cm) med kant i sort til at vippe op, så det flotte håndsyede logo kan ses (og vises). Halstørklædet er dejligt langt, så det kan vikles tæt omkring halsen. Stort plus, da jeg ofte har oplevet tynde fodboldhalstørklæder i tvivlsom kvalitet, der er så korte, at de ikke engang kan nå hele vejen rundt om halsen. Og jeg har en hals med en tykkelse som en piberenser!

 

Juventus hue sort hvid eget foto

 

 

Derudover er halstørklædet DOBBELT, hvilket gør det ekstra tykt og vamset og rigtig behageligt at have på. Dog gør denne tykkelse og længde så også, at det nok ikke er velegnet til at bruge om håndleddet, som jeg har set adskillige fodboldfans gøre på diverse stadions.

 

Juventus halstørklæde fuld længde

 

 

Det er svært at komme med negative kommentarer om disse 2 produkter, da de begge er i en rigtig dejlig kvalitet. Og når Juventus nu engang spiller i HVID og sort, er det svært at klandre Nike for at lave huen og halstørklædet i netop disse 2 farver. For nogle vil huen måske virke en anelse stor og klodset, da det jo faktisk er en decideret vinterhue modsat de stramme, korte, moderigtige huer man ser ungdommen placere på toppen af kroppen, når de valser rundt i de danske byer. Og jeg også godt forestille mig, at begge dele med tiden bliver en anelse misfarvede/beskidte (især i det normale danske vinter vejr med slud og blæst og regn), da den hvide farve er ret modtagelig overfor smuds. Men den varmer i hvert fald hovedet tilstrækkeligt!

 

Juventus hue halstørklæde combo sæt

 

 

Prisen er der heller intet at udsætte på, da tilsvarende produkter fra danske tøjfirmaer endda i ringere kvalitet koster helt op til dobbelt eller 4 gange så meget.

Selve designet kan som alt andet jo diskuteres. Så længe det er holdt i klassiske Bianconeri (sort/hvide) Juventus farver er jeg ganske godt tilfreds. Og så ikke et ord om at 3 andre Italienske klubber spiller i samme farver! (Udinese, Siena, Ascoli)

 

 

 

Jeg vil benytte begge dele flittigt, hvis Kong Vinter vælger at dukke op i år, men som afsluttende bemærkning vil jeg blot have lov at undre mig over, hvorfor man tilbyder disse 2 produkter i Danmark, når man samtidig ikke giver folk lov at putte hænderne i et tilsvarende lækkert produkt; Handsker (som jeg har fundet et par eksempler på). Samt slutteligt et lille bevis på, hvor mange af netop disse 2 produkter der rent findes…

 

< td style="text-align: center; ">Juventus vanter

Juventus handsker

 

 

 

Leave a Reply