JUVENTUS TRÆNINGSJAKKE anmeldelse af

Juve ambassadør J.K.

 

Juventus træningsjakke med optimal ventilation og komfortabelt fit.

Med klub logo og klubfarver er denne jakke ideel som Pre Match udstyr,

som vi også kan se stjernerne fra klubben bruge i 2011-12 sæsonen.

Fremstillet i 100% polyester.

 

Juventus jakke

 

 

 

En træningsjakke var denne gang beklædningsgenstanden, jeg skulle prøve, se, mærke, bruge. Dette er gjort og her er dommen. Selve DESIGNET er jeg rigtig glad for, da denne træningsjakke er diskret og ikke overplastret med tryk, reklamer, numre og logoer. Et enkelt lille Nike logo på den ene side af brystet og et tilsvarende lille klassisk Juventus logo på den anden side samt en lang hvid stribe på skråt nedover jakken er, hvad der er. Enkelt. Klassisk. Diskret. Pænt.

Dette betyder, at jakken kan bruges i alle sammenhænge. 

Juventus track jacket

 

 

STOFFET er forholdsvist tyndt polyester, som gør jakken noget lettere at have end på end tilsvarende ”tunge” fleece jakker. Som Nike selv skriver, gør dette jakken ideel til opvarmning før sport (”Pre Match”) eller på en halvlun/halvkold forårsdag. Den er dog ikke tyk, vamset og varmebærende, som de fleecejakker mange af os kender fra Hummel, North Face og andre mærker – men det var og er vel heller ikke intentionen med denne jakke?

Juventus track jacket krave og skulder

 

 Nike skriver i præsentationen af jakken, at den har ”optimal ventilation og komfortabelt fit”. Jeg er ikke helt sikker på, hvad optimal ventilation” betyder; måske er stoffet en særlig udgave, der nemmere transporterer sved væk og cirkulerer luften, når man har den på. Det er dog ikke noget, jeg har lagt mærke til hverken ved almindeligt brug eller under en løbetur.

 

Juventus track top krave

 

Angående PASFORMEN og størrelsen føles den en anelse stor. En small, der næsten føles som en medium. Om det er godt eller skidt må være op til den enkelte at vurdere. Jeg kan personligt godt lide trøjer og jakker tætsiddende, men skal denne bruges med en trøje indenunder, er det nok meget godt, at den både er en anelse stor og samtidig i et stof, der er en anelse mere elastisk modsat bomuld og fleece. Det er dog netop derfor, med dette lidt elastiske polyester, at jeg gerne ville have haft en lidt tættere siddende jakke, da den så ville kunne give sig og trækkes og samtidig være kropsnær. Nu føles den i stedet en anelse stor og løs, hvilket måske ikke helt føles i tråd med Nikes beskrivelse af jakken som ”komfortabelt fit”.

 

Juventus track top foto 5

 

 

 Inde i jakken findes 2 lommer. Eller lommer med så store huller/åbninger, at det ikke er deciderede lommer. Faktisk er jeg lidt i tvivl om, hvad deres funktion er, da man ikke kan bruge dem som opbevaring. Til gengæld er der 2 store og praktiske lommer udenpå jakken med lynlås. Gode at have ved sportsbrug. Har før haft træningsjakker uden nogen lommer, hvilket er et irritationsmoment, da man ofte har nøgler, pung, mobil eller mp3afspiller med sig. Stort plus!

 

Juve track jacket lommer

 

Juve track jacket Nike declaration

 

(indvendig ”lomme” til venstre og udvendig lomme med lynlås til højre)

Prisen på jakken er for mig fair og overkommelig. En plovmand for en rigtig lækker og meget brugbar træningsjakke, der har flere anvendelsesmuligheder, er ikke pebret i forhold til selve produktet og i forhold til tilsvarende ”almindelige” træningsjakker fra H2O, Hummel, Adidas og North Face. 

 

 

 

Juventus track jacket bagside

< /p>

 

 

(Bagside af træningsjakken)

 

 

 

Funktionaliten er som nævnt stor, da jakken kan bruges ude som inde, på flere årstider og i mange henseender. Både til decideret sportsbrug og til almindelig skolebrug eller i dagligdagen kan denne jakke fint bruges, da den både er afdæmpet og diskret men stadig flot. Yderligere plus ved trøjen er den dejligt høje krave, der samtidig hverken er for løs eller for stram. Jeg har før haft trøjer og jakker med høj krave, der truede med at strangulere en inden man var halvvejs igennem opvarmningen. Eller hvor kraven var så løs, at man nærmest risikerede at snuble over den!

På denne træningsjakke er den helt perfekt, ligesom ærmerne er syet tættere ind, så de giver en følelse af en jakke, der sidder godt på en; en stor fordel hvis man vælger at bruge jakken til decideret sport (jeg har selv haft den på til løb og til golf, hvor den var helt perfekt). Konklusionen efter 2 uger i selskab med Juventus træningsjakken er 9 på en skala fra 1 til 10. Det er en rigtig fed, flot, praktisk, brugbar og funktionel jakke. (kun størrelsen og det uforståelige ved de ”indvendige lommer” trækker minimalt ned).

 

Juventus track jacket krave

 

 

Juventus track top ærme

 

 

Leave a Reply