Anmeldelse: Katalonien hjemmebane minisæt

Anmeldt af MM Sport landsholdsambassadører Anna Stefansson og Familie (i dette tilfælde Lauge)

Her er vores bedømmelse af sættet.

 

Ankommer i flot og præsentabel gaveæske. Meget indbydende.

Sættet er str. 12 år (efter spanske forhold) men meget småt og passer derfor perfekt vores 8 årige søn.

 

Katalonien hjemme minisæt fra Astore

 

Lækkert materiale, vejer nærmest ingenting og tørre hurtigt i brug og på tørresnoren. Der er nogle flotte påsyninger, bla. er det elegant med Catalunya trykt på indersiden af nederste syning.

Stoffet på bukserne bliver dog hurtigt slidt og medtaget efter en gang fodboldtræning og idræt i skolen. Hele sætte holder form og farver efter første vask.

Strømperne, som også er små i størrelsen, er en “tube-strømpe”, dvs. uden hæl og sidder derfor ikke særlig godt i fodboldstøvlen.

 

Lauge udtaler : “Det er det bedste fodboldsæt, jeg har haft. Det er dejlig blødt.”

                          “Jeg kan også bruge det i skolen.”

 

Vh Anna Stefansson (og Lauge 8 år)

 Godthåb, den 17. august 2011

 

 

Redaktionelt:

Katalonien hjemmebane minisættet kommer fra det spanske firma Astore der har hovedsæde i Baskerlandet. Astore er et stort brand i det nordlige Spanien men er relativt ukendt internationalt.

Grundfarven både på trøje, shorts og strømper er sort. I kanterne både på trøjen og på shortsene er der brugt rød som kontrast farve. På begge ærmer og på shortsene står der skrevet “Catalunya” hvilket er navnet på Katalonien på katalansk. Til venstre bryst af trøjen findes det katalanske fodboldforbund’s logo. Katalonien er ikke medlem af FIFA så man spiller ingen officielle landskampe men omkring jul bliver det nogle gange til en venskabskamp eller to.

Det katalanske flag hedder Seynara og består af tynde røde og gule horizontale striper. Både på trøjen og på strømperne kan man se en reference til flaget og sågar også på shortsene er der et ganske lille flag ved siden af Astore logoet. De fire farver rød, gul, sort og hvid går også igen i Kataloien udebanesættet og er i det hele taget brugt meget i Spanien. På højre ærme er der desuden et logo med reference til Katalonien “CAT”.

Så alt i alt er der arbejdet meget med at få symbolerne fra Katalonien omkring farver og flag inkorporeret i sættet.

 

 

 

 

 

Leave a Reply