Vi afholder fredag d. 16 november 2018 fra klokken 18 et arrangement i Aarhus på Tapas bar Stechers og du har nu mulighed for at komme med.

Klik her for at købe billet!

Vil du se nærmere på lokationen , menu med videre klik herunder.
Klik her for at se adresse og koncept hos Stechers!
Stechers tapas bar Aarhus
Det bliver en lille kompakt gruppe med ialt cirka 10 deltagere der alle deler en interesse for fodbold, vin, fjerne himmelstrøg og fodboldtrøjer.
De 8 pladser er allerede optaget af personale hos MM Sport samt samarbejdspartnere og der er derfor blot 2 billetter til salg til nysgerrige interesserede.
Prisen for at deltage bliver på 300 DKK.
For denne pris får man følgende:
Tapas buffet som beskrevet på hjemmesiden. Vi har dog aftalt at vi kan blive der så længe vi vil så vi er ikke underlagt hverken 1,5 eller 3 timers begrænsningen.
Ubegrænset vin , dels de flasker som restauranten tilbyder som vil være i den billige ende af skalaen.
Derudover, vil Søren Neve levere topklasse vine til en decideret vinsmagning som vi har aftalt med restauranten, at vi kan medbringe frit uden at skulle betale prop penge.
Hyggeligt selskab herunder fremvisning af nogle af de mere markante trøjer som er udkommet i forbindelse med sæsonen 2018/19.
Sidst men ikke mindst en 30% rabatkupon til MM Sport der kan bruges frem til nytår 2018. Hvis man derfor påregner at skulle købe en trøje med tryk til sig selv eller eventuelt et sæt til børnene til jul ja så ender det jo med at prisen på de 300 kr. let kan reduceres markant og hvis beløbet overstiger 1000 kr. bliver der sågar overskud på at deltage i dette arrangement.
Spain red wine Ribera
Under alle omstændigheder tak for at have læst dette indslag!
God jul og Godt Nytår!

Leave a Reply