Liverpool ambassadør i the Green Room

 

 -Hvorfor holder du med din nuværende klub ?

 Jeg holder med min klub, Liverpool FC, fordi jeg altid har gjort det!! Min passion startede den 25. maj 1977, da hele familien satte sig til rette foran fjernsynet for at se Mesterholdenes finale mellem Borussia München Gladbach og Liverpool FC. Alle holdt naturligvis med Borussia, fordi Europas bedste fodboldspiller, lille Allan Simonsen, spillede flot fodbold og vi var alle så stolte. Men jeg tabte mit hjerte helt og aldeles, de røde fra Merseyside tog pokalen og mit røde hjerte. Liverpool FC dominerede herefter fodboldscenen i mange år frem, og enorme triumfer og ubegribelige tragedier gav et helt usædvanligt sammenhold mellem klubben og fansene. Efter mine efterhånden mange besøg i byen, er jeg helt og aldeles fortabt i det byen og klubben, så meget, at mine elskede, familien også har været med og skal igen fremover. Derudover har klubben også været dygtig til at fastholde min interesse, mest på grund af, at nostalgien driver ned ad stolperne i klubben, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at min interesse varer ved resten af livet. You’ll Never Walk Alone.

 

 -Hvis du skulle give din klub et godt råd – hvad ville det være ?

Jeg syntes der skal falde ro på klubben internt og eksternt, man skal bl.a. skille sig af med Suarez og købe en god ny angriber som makker til Carroll, og jeg syntes man skal holde fast i de engelske spillere, enten ved egen avl eller indkøb. Det bedste er ikke godt nok for klubben, og jeg venter med længsel på det næste mesterskab…

 

-Den tid du har fulgt din favorit klub hvad har så været det absolutte lavpunkt ?

      Hillsborough tragedien og Heysel tragedien har selvfølgelig overskygget fodbolden og det er naturligvis det største lavpunkt i klubbens historie.

       

           -og højdepunktet ?   

       Højdepunktet må være Champions League triumfen i Istanbul i 2005. At være nede med 0-3 og alligevel vinde pokalen med de store ører efter forrygende 6 minutter i anden halvleg, må siges at være den største triumf i Champions Leagues historie. At opleve et stort antal tilrejsende fans i halvlegen synge YNWA, så den sorte tyrkiske stjerne himmel nærmest løftede sig, selvom heltene er bagud, gjorde oplevelsen helt speciel. Og det faktum, at Robbie Fowler, God, befandt sig blandt publikum, nærmest i ekstase da drømmen om pokalen blev virkelighed. Og sangen ”Ring of Fire” blev kult blandt fansene, da Gerrard og Carragher sang den på pub efterfølgende, med pokalen stående på bordet imellem dem. Nå, jo, så var der jo lige Dudeks verdensklasseredning i overtiden på et hovedstød og efterfølgende skud fra Shevschenko, som også går over i historien Jeg kunne blive ved!

 

          -Hvilken er din favorit trøje

      Min favorittrøje er uden konkurrence paradoksalt nok ikke rød! Men derimod udebanetrøjen fra sæsonen 1996/97, en Ecru sag med rund hals og stort rødt Liverpool emblem på venstre side af brystet, mens Carlsberg i sort prydede brystet. Det var et særdeles vellykket forsøg fra Reebok på at genskabe fordums storhed, dog krydret med en ny vinkel i bundfarven. Jeg må dog sige, at jeg ser rigtigt meget frem til Warriors sponsorat, for det er anderledes end mange andre engelske klubber, og jeg er sikker på, at deres udkast til den første hjemmebanetrøje bliver et hit.

 

            -Da du var yngre – hvilken spiller drømte du at blive / hvem var din favorit spiller ?

     Den helt store helt i min barndom var Kenny Dalglish, der afløste Kevin Keegan i 1977. At King Kenny afgjorde Mesterholdenes finale på Wembley mod Birger Jensen’s Brugge i sin første sæson, gjorde ikke denne passion mindre. Min væg var nærmest tapetseret med Kenny og nogle gange på daværende tidspunkt, ville jeg nærmest ønske, at han var min far!!!

 

           -Hvad er den største oplevelse du har haft med din favorit klub?

      Den største oplevelse jeg har haft med min klub har jeg oplevet for ganske nyligt, den 15. oktober 2011, da Liverpool tog imod Manchester United på Anfield. Jeg har aldrig oplevet en bedre og smukkere You’ll Never Walk Alone sunget på Anfield, selvom jeg har været der rigtigt mange gange. Det var så taget rejste sig på stadion og mine to sønner oplevede med og de nød det i fulde drag. Det var to magiske minutter og det var stort!!! Ja, nærmest ubeskriveligt…

 

 

Casper Hagen

 

 

 Læs anmeldelser af Liverpool produkter fra LFC ambassadøren ved at klikke på links herunder:

 

Læs Liverpool drikkedunk og skolesæt anmeldelse!

 

Læs Liverpool retro trøje anmeldelse her!

 

Læs Liverpool t-shirt anmeldelse her!

 

Læs Liverpool shorts og strømper anmeldelse ved at sige klik!

  

Læs anmeldelse af Liverpool autentisk hjemme trøje her!


 

 

 

 

 

Leave a Reply