Anmeldelse af original Adidas Liverpool T-shirt

 

 

Adidas nyeste skud på stammen over fritidstøj til Liverpoolfans er en serie af afslappede T-shirts, poloer, træningstoppe, sweatshirts og hættetrøjer. Serien kan fås i flere forskellige farver, men dog kun i de gråmelerede, sorte og hvide farver udført i forskellige kombinationer.

 

Liverpool t-shirt core 11-12 grå

 

 

I denne anmeldelse skrives der om den gråmelerede T-shirt med sorte ærmer med de tre velkendte røde Adidas striber langs ærmerne. Det er en kortærmet T-shirt, så den er selvfølgelig fortrinsvis til brug i varmt vejr, eller alternativt til at have indenunder en evt. top. På brystets venstre side, i hjertes side, er den velkendte Liverbird, syet ind i rød, ligesom brystets højre side er prydet med det nyeste Adidas logo. Den har samtidigt røde syninger nedad siden, hvilket gør et godt helhedsindtryk. Dette er ikke bare en T-shirt som alle andre, der er tænkt over detaljerne, som stadig er enkle, men gode.

Som sædvanligt, er der ikke noget som helst at klage over kvaliteten fra et Adidas produkt. T-shirten er udført i 70 % bomuld og 30 % polyester, hvilket giver trøjen holdbarhed, vask efter vask. T-shirts af bomuld kan godt efter mange vaske blive lidt uformelige, hvilket man er sikret imod ved at købe dette produkt. Samtidigt er den lige til at tage på efter vask og tørring, idet den ikke ser krøllet ud, når den har hængt til tørre. Den er særdeles behagelig at have på, også til sport, hvor den føles let og luftig. Den kan selvfølgelig kombineres med et par fodboldshorts, men også til et par cowboyshorts eller lignende, vil den være smart. For mit vedkommende, er den god, når man, som mig der er i sin bedste alder (42 år J), og måske ikke lige syntes, at en replica af spillertrøje måske lige rammer alderen, men alligevel gerne vil vise sin hengivenhed. Men det er selvfølgeligt også vigtigt, at man kan vise sine farver, uden at have rødt på!! Og selvfølgelig skal man også skele til prisen, for her kan man vise sine farver for omkring det halve af, hvad en spillertrøje koster.

 

 

Casper Hagen

LFC ambassadør

 

 

Leave a Reply