Anmeldelse af Liverpool FC THE OFFICIAL GUIDE 2012

Af Peter K. Brix, Liverpool ambassadør

 

Den officielle guide til 2012-sæsonen giver dig overblikket. Overblik over kampe, spillere, legender og klub for klub-statistik for Liverpool. Det er en solid publikation på lige over 200 sider med oversigt over den nuværende sæson og sidste års kampagne med europæiske kampe og sågar Liverpools Ladies. Vigtigere er dog sektionen med statistik over modstandere, ude og hjemme, i England og Europa. Plejer vi at vinde? Det er den statistik, jeg oftest er interesseret i, når der er kamp. Og jo mindre i kommentatorernes vold man er, des bedre.

 

Liverpool FC the official guide 2012

 


Gå helte-amok og dyrk tallene bag flest kampe i træk for spillere i 60’erne og 70’erne, dengang der var mænd til, eller flueknep Steven Gerrards huseren i Europa; det er her alt sammen. For en fan er det god godnatlæsning, lokumslæsning eller bare hårde facts at skyde efter tilfældige Arsenal- og Man.City-fans. Find selv på en årsag, materialet fejler ikke noget.

 

Liverpool FC the guide 2012 content

 

Nu var sidste års Liverpool-kampagne ikke noget at råbe hurra for, så bogen vinder mest på at være praktisk at have ved hånden, når vi spiller, og ved at levere legende-materiale, prale-materiale og en stribe praktiske informationer, hvis man vil finde til Anfield. Afstande til oppositionens stadions er naturligvis angivet i både tid og længde, fra Anfield.
Der er også praktiske links, en stribe flotte billeder i farver og sort/hvid, der minder om en stolt tradition; King Kenny og Ian Rush’s moustache.

Bogen er udgivet af Sport Media og er official Liverpool Merchandise. Statistikken er Ged Rea og Dave Ball’s; officiel statistikker for Liverpool FC Matchday og Weekly Club Magazine og sportsresearcher for BBC.
 

 

Leave a Reply