Anmeldelse af drikkedunk og skolesæt med Liverpool logo

 

 

At gå i skole og vise kammeraterne, at man holder med èn klub, og kun èn klub, er lidt sejt. Derfor faldt seneste produkt fra MM sport i god jord hos Emil på 11 år, familiens fodboldspiller nr. 1. At få en blyant, blyantspidser, viskelæder, notesbog og lineal med klubbens logo og farver på, var en stor gave. Det blev straks taget i brug og der var ikke tvivl i faderens sind, om at det her var fedt!!!

 

Efter han har haft tingene i brug igennem et stykke tid, er der stadig tilfredshed med produktet. Dog har viskelæderet fået en hård medfart, logoet blev hurtigt visket ud og i det hele taget syntes han, at viskelæderet var for lille og for dårligt. De andre ting bliver stadig lagt pænt ned i penalhuset og de bliver brugt hver dag i skolen. Målgruppen må siges at være fodboldglade børn, og det må siges at være lykkedes i dette tilfælde. Dog vil jeg knytte en voksen kommentar med et kritisk syn på produktet… det ser simpelthen for billigt ud for os ældre med mere livserfaring, men det kan ikke være anderledes, for jeg har ikke set produktet i højere kvalitet andre steder, hverken i Danmark eller i England.

 

Der var og er dog ingen indvendinger mod den Liverpool drikkedunk fra Adidas, som også fulgte med til anmeldelsen. Dunken er sort med logo i sølv og tre sølvstriber ned langs selve dunken. Det illustrerer den nye udebanetrøje i sort og med sølvgrå adidas striber, og så gik mor Mette i huset meget op i, at dunken var uden skadelige stoffer. På dunken hang et lille papskilt, der reklamerede med, at dunken var BPA fri, hvilket vil sige, at den var uden det hormonforstyrrende stof, Bisphenol A. Så langt så godt, men var den god at bruge til sport? Og til det svarede Emil endnu engang et rungende ja. Den var tilpas blød til at trykke vandet ud og proppen holdt tæt, det vil sige, at vandet blev holdt ude. Alt i alt gode egenskaber for en drikkedunk, oven i købet med det store plus, at klubbens logo og karisma kunne læses udefra, når man drak af den. Sejt!!

 

Af Casper Hagen – LFC ambassadør hos MM Sport

 

 

 

 

 

Leave a Reply