Liverpool hjemme trøje 13/14 | los detaljer

12/13 sæsonen var første gang at Warrior leverede en kollektion til en stor Europæisk klub nemlig Liverpool FC.
Nyhedens interesse vil næste altid bære den første kollektion igennem. År 2 er altid sværere. Hvordan følger man op på etteren og hvordan evaluerer man og tilpasser kollektion nummer 2 i forhold til reaktionen på etter’en.
Warrior har valgt at lave en stilren hjemmebanetrøje også i år 2 men man har forsøgt at arbejde med udtrykket ved at gøre den noget anderledes end den første trøje der kom ud fra Warrior. Nummer 2 er således i et mere glinsende og farverigt materiale end 12/13 versionen der var mere mat og i et mere bomuldsagtigt materiale.
 
Liverpool hjemme trøje 13/14 krave
 
Stoffet er også vævet lidt anderledes. Og kraven som ses her er mere crew stil end høj og med fold.
 
Liverpool logo LiverBird
 
En detajle utroligt mange Liverpool fans er godt tilfredse med er at klublogoet er blevet af den alternative slags nemlig Liverbird’en. Et meget enkelt logo men også et logo med høj grad en genkendelighed og effekt for fansene.
 
Liverpool home jersey Hillsborough Flames
 
Warrior ønsker at skabe et stærkt fodbold brand. Så selvfølgelig har man også brug for at skabe tillid til at der er tale om en original og autentisk vare. Ikke at det ikke kan efterlignes men det sender alligevel et godt signal til forbrugeren.
 
Liverpool hjemme trøje 13/14 autenticitets mærke
 
 

Leave a Reply