Anmeldelse: Liverpool halstørklæde og rød-hvid beanie hue

Varenumre: O02585 og O02594M

Af MM Sport Liverpool FC ambassadør Peter Brix

 

Så er det blevet vinter og dermed hue og halstørklæde-tid. Måske derfor er jeg blevet udstyret med et sæt bestående af dette halstørklæde og en rød-hvid hue/beanie.

 

Liverpool FC halstørklæde fra adidas

 

Umiddelbart er min begejstring til at overse. Halstørklædet er to-farvet rødt og sort/mørkegråt, og virker på flere måder mere som et Adidas-halstørklæde end et Liverpool-tørklæde.

Min første indskydelse til det var, at det var lidt kedeligt. Dét indtryk har jeg ikke rigtig kunnet ryste af, og konkurrencen med mit gamle ”This is Anfield”-halstørklæde har det nye tabt hver morgen.
Hvis man nu skal være lidt mere positiv, kan man vende ”kedeligt” til ”konservativt”, ”klassisk”, eller en anden glose, der skal dække over, at det ikke er så højt-råbende et halstørklæde. Som billedet afslører, er ”forsiden” 2-delt i hhv. en sort og en rød halvdel, hver med indfarvede frynser. Den skjulte bagside derimod har tværstriber i sølv-tråd og rød, hvilket får bagsiden til at ligne forsiden af stort set et hvilket som helst andet halstørklæde til herrer med frakke og krave. Det synes jeg, er kedeligt. Men det bliver værre endnu på bagsiden: Hver ende af halstørklædet er prydet af et stort (ca. 15x15cm) Adidas-logo, der i nogen grad ødelægger det business-look, jeg har forsøgt at beskrive og som kunne være halstørklædets eksistens-berettigelse.
Ejheller bryder jeg mig heller meget om, at Liverpool-logoet på forsiden er udført i sølvtråd og sort, hvilket gør det meget ”shiny”, på samme måde som sølvstriberne på bagsiden er det. Det er ikke særlig pænt sammen med den lidt støvede sort-grå farve, halvdelen af forsiden og hele bagsiden af halstørklædet er gjort i, men passer til gengæld glimrende til de sølvtråde, der er i selve tørklædets vævning, og som også kan ses på begge sider. Desværre bryder jeg mig ikke rigtig om disse sølvtråde.  
Lidt kedelige er også de tre Adidas-striber på hele den røde halvdel (som altså kun er ¼, fordi hele halstørklædet er sort ”bagpå”), som samtidig er med til at give halstørklædet et lidt skizofrent udtryk; på mig virker det som om, et ¾ mørkt halstørklæde med indlagt sølvtråd skal have lidt sport-flavour og lidt ”fart”, hvorfor det røde så kommer ind.
Enten det, eller simpelthen fordi, man skal kunne se, at det er et Adidas-tørklæde også på forsiden. Men ærligt talt: med reference tilbage til mine tidligere anmeldelser, så er det altså ikke for Adidas’ skyld, jeg skal gå med det her halstørklæde! Og logoerne på bagsiden og de tre striber, det er for meget.
Materialet er 100 % blød akryl, som man kender det fra de fleste fodbold-halstørklæder, og så er der ikke så meget mere at sige om den sag. Kvaliteten fejler som sådan ikke noget, men designmæssigt er det svært ikke at være en smule skuffet.

 

Liverpool beanie hue rød hvid stripet

 

Huen er en beanie og således en lukket hue uden kvast. En kvast kunne man dog næsten godt savne, fordi huen føles mere som nissehue end hovedbeklædning for voksne. Det er hårde ord, men jeg er heller ikke imponeret. Pasformen er dårlig, og også kvaliteten lader noget tilbage at ønske.

Når man trækker huen på, skal man ikke forvente, at den slutter tæt om hovedet, og skal man ud og cykle, ville jeg lede efter noget andet i skabet.
Akryl er nok populært til huer, men her virker det som om, Adidas har købt en stak billige huer, knaldet et Liverpool-logo på og bonget prisen op. Præcis som på billedet, er huens striber ujævne og logoet er tilsyneladende påsyet uden omtanke for, hvilken vej huen skal vende i forhold til syningerne i toppen. Det er skidt håndværk, hvilket mildest talt er lidt skuffende, når man nu sidder og piller de fine Adidas-mærker af, der nok kan give indtryk af, at her har man spenderet på noget ordentligt.
Men huen får nok lov til at blive i skuffen ved døren, med mindre det bliver meget, meget koldt. 

 

Leave a Reply