Liverpool er en yderst populær klub i Skandinavien så selvfølgelig findes der også et stort udvalg af merchandise artikler at vælge imellem.
Klik her for at shoppe Liverpool sengetøj!
En af de mere populære fan artikler er sengetøjet , da det passer godt som udsmykning til et værelse og samtidigt er et yderst funktionelt og nyttigt produkt.
Liverpool FC sengesæt
Liverpool sengesættet består af 2 dele:
Hovedpudebetræk på 50 X 75 cm
Dynebetræk på 135 X 200 cm
Begge dele passer fint til typiske danske og skandinaviske mål på hovedpuder og dyner.
Materialet er desværre ikke noget at råbe hurra for. 100% microfiber der er et synonym for polyester giver ikke nogen behagelig følelse. Desværre er en række sengetøjs produkter fra engelske klubber pt. kun til rådighed i dette inferiøre materiale – så det er enten microfiber eller intet . . .
Designet er noget med med den berømte LiverBird i en central placering midt på dynebetrækket og en lidt mindre udgave af selvsamme fugl på hovedpude betrækket.
Klik her for at shoppe Liverpool FC sengesæt!
I mange år var sengetøj fra England indrettet til de klassiske engelske tæpper. Noget brede i forhold til en dyne. Men med Terrance Conran og IKEA har smagen for Skandinaviske møbler vundet indpas i de engelske soveværelser og målene minder nu meget om det man kender i Norden.
 

Leave a Reply