Anmeldelse: Liverpool t-shirt L4 official merchandise

Af MM Sport’s Liverpool ambassadør Peter Brix

 Så har ambassadøren modtaget sin anden forsendelse fra MM Sport – igen med nogen begejstring.
Som inkarneret fan er det ikke altid helt nok at bære spillertrøjen i weekenden. Hverdagen kalder ofte på en mere afdæmpet fremstilling af hvilket hold, det er rigtigt at holde med. Til det formål har Liverpool lavet en trøje med udgangspunkt i et af de mest legendariske stadions i verden, vores eget Anfield Road.
Påskriften ”LFC – L4” på t-shirten er lavet i rød, grå og hvid og er i virkeligheden på-limede bogstaver og emblemer, ikke tryk. Betydningen af L4 vil måske undre nogle, men LFC L4 refererer såmænd til det område, hvor Anfield ligger – og adskillige fanklubber bruger af samme årsag denne del af post-koden som navn.  
En t-shirt for de indviede, kan man sige.

Liverpool t-shirt L4

 

T-shirten er ”Official LFC Merchandise” og altså ikke en Adidas-trøje, selv om kvaliteten bestemt er deroppe; t-shirten føles ganske enkelt ret ”lækker”.  Over skuldrene og nakke er en diskret syning i lysegrå, der bryder en ellers helt sort ryg på t-shirten og samtidig giver en god pasform over skuldrene. Inde i kraven finder vi et Liverpool-mærke og en rød kant, der dog ikke kan ses, når man har t-shirten på.

Størrelsesmæssigt er der ikke det store at sige; selv om den er relativt kropsnær i pasformen, sidder den godt og er hverken løs eller for lang. Jeg har fået en Large og den er måske lidt mindre end en amerikansk Large, men bestemt ikke en lille størrelse.

Når jeg godt kan lide denne t-shirt, så skyldes det, at den netop er væsentlig mere diskret end mange andre ’hero-shirts’ og derfor nemmere at bruge til daglig. Påskriften er lidt kryptisk, men de tre små Liverpool-fugle bør være nok til, at selv udenforstående kan se, hvad du har på. Farvekombinationen af bogstaver er pæn og klassisk for LFC-fans, selv om de lidt blanke bogstaver måske vil være for meget for enkelte. Man godt kunne drømme om et lille logo på ryggen et sted (tidligere års Adidas t-shirts med ”We are Liverpool” har vist vejen), men det samlede indtryk er stadig godt – det er ikke en kedelig t-shirt.
Alt i alt en fed t-shirt med  de fornødne detaljer, det rette budskab og en udmærket pasform. 

Leave a Reply