Anmeldelse af: Mallorca Hjemme Trøje 2011/12

 

Laudrups ekskæreste spiller i italiensk design.

 

 Af MM Sport’s Valencia ambassadør D. Hansen

 

Real Mallorca spiller i den spanske La Liga, hvor de folder sig ud på deres hjemmebane Iberostar Stadium. Holdet klarede sig rimelig godt sidste sæson, hvor en Champions League billet glippede i sidste øjeblik. Rigtig mange køber deres trøjer, fordi Mallorca er et velbesøgt charterturistmål, og derfor vil mange gerne have en trøje som minde.


Mallorca hjemme trøje 11-12

 

 

Mærket på trøjen er Macron, som er et italiensk selskab der producerer tøj, som er specialiseret i teknisk-sportsbeklædning. Virksomheden er placeret i Bologna og blev hurtigt en reference til produktion af sportstøj for alle de store italienske og internationale mærker.

I 1997 startede Macron at udvikle sit eget mærke, og de ville gerne slå sig fast inden for fodbold, basketball, volleyball og baseball. Tredive år senere, har Macron slået sig fast, som en førende virksomhed indenfor sportsbeklædning. Mærket er dog ikke så kendt i Danmark, men har både hold i Premier League og Seria A.

 

Macron’s Real Mallorca 2011-12 hjemmetrøje er lavet indenfor de nyeste tanker indenfor sports- og design teknologi. Trøjen er rød og hvid, med sorte detaljer på begge sider. Macron logoet sidder øverst på til højre på brystet og Real Mallorca badget er på venstre bryst. Mallorcas trøje er i den traditionelle røde hjemmetrøje. Hovedparten af trøjen er rød med er sort kurvet design, som flyder ned ad siderne på kroppen. Det samme stildesign anvendes på skuldrene af trøjen og har en sort afslutning på ​​ærmerne.

 

Det er et flot og unikt design fra Macron, som er begyndt at producere flotte fodboldtrøjer. Det ser godt ud, masser af designelementer uden alt for meget.

 

Pasformen er god. Trøjen har en god længde og ikke så bred, som man kunne frygte. Trøjen er lavet af 100% polyester, som det meste sportsbeklædning er, så det er der ikke noget nyt i. Selve halsen har en anderledes crew neck, som er en meget sjov lille design perle, præcis som den lille djævel, der er trykt i nakken, den ser man dog ikke, når man bærer trøjen.

 

Alt i alt en rigtig fin trøje.

 

 

Leave a Reply