Man United ambassadør lader høre fra sig i Omklædningsrummet 

 

 -Hvorfor holder du med din nuværende klub ?

Hvordan man begynner å holde med et lag er mange forbundet med tilfeldigheter og/eller påvirkning fra familie og venner, for meg var det sånn at på 1970 tallet da jeg var gutt holdt alle med liverpool også min bestevenn, så når vi spilte fotball skulle han altid være Kevin Keegan og liverpool så da bestemte jeg meg for å være det motsatte av liverpool, og det er jo United. Sånn ble det jeg har fulgt laget mitt i alle år både når det ikke var så bra og like inn i de gode tider.

 

-Hvis du skulle give din klub et godt råd – hvad ville det være ?

Gi råd til united er vel noe overflødig, siden jeg skulle mene de har gjort det ganske godt uten min hjelp ; ) men man har jo noen tanker, og en av dem er vel at jeg syntes de skulle ha hatt forsterket spiler stallen slik at de har kvalitets spillere å sette inn om/når skader eller formsvikt rammer noen. Et par forsvarsspillere, og minst en kreativ midtbane spiller.

 

-I den tid du har fulgt din favorit klub hvad har så været det absolutte lavpunkt ?

Lavpunktet var nok da de rykket ned på 70 tallet,

 

-og højdepunktet ?

og høydepunktet er 99 sesongen med 3 pokaler, og Solskjærs mål i cl finalen ; )

 

-Hvilken er din favorit trøje ?

Jeg har flere trøyer jeg er veldig glad i men de trøyene jeg har som er orginale med Cantona på er de jeg liker best.

 

-Da du var yngre – hvilken spiller drømte du at blive / hvem var din favorit spiller?

Lou Macari, han var helten på 70 og begynnelsen på 80 tallet og hadde mange fine mål..

 

-Hvad er den største oplevelse du har haft med din favorit klub ?

Ja det største er uten tvil Solskjærs vinnermål i CL finalen i 1999, da var det stort å være norsk united suporter ; )

 

 

 

Leave a Reply