Anmeldelse: AC Milan ude trøje 2011/12

Af MM Sport AC Milan ambassadør Rene Vestergård Nielsen

 

Der er spillet 27 sekunder af kampen imellem FC Barcelona og AC Milan d.13.9.2011 på Nou Camp, da Pato tager et langt træk og løber forbi det catalanske forsvar og scorer det andet hurtigste mål i Champions League historien!

 

Pato scorer mod FC Barcelona på Camp Nou

 

 

En drømmestart på kampen for AC Milan og selvfølgelig for Pato, som har været forfulgt af skader de sidste par sæsoner. Milan slap meget hæderligt fra kampen mod FC Barcelona med et 2-2 resultat, men efterfølgende var det meste af fodboldverdens fokus rettet imod Pato og hans fantastiske mål, ikke mindst fordi FC Barcelona´s træner Josep Guardiola på det efterfølgende pressemøde sagde at ikke engang Usain Bolt (verdensrekordholderen på mændenes 100- meter i atletik) ville have kunnet løbe Pato op.  

Jeg havde gået og glædet mig over kampen og det fantastiske mål en uges tid da min glæde blev endnu større! For ind ad brevsprækken dumpede en pakke fra MMsport med AC Milans udebane trøje, som de netop havde spillet i på Nou Camp og minsandten om der ikke var trykt nr.7, Pato på ryggen! Jeg var i himlen ( det er jeg stadig!) over denne overraskelse.

Ved første øjekast ligner trøjen meget udebanetrøjen fra sidste sæson. Men den er mere detaljeret og faktisk også flottere og mere stilet. Selve trøjen er hvid, med de legendariske adidas striber på skuldrene i sort og rød som kører fra kraven og ned over skuldrene, men stopper et stykke fra ærmekanten, og så er resten af stykket ned til selve ærmekanten er hvidt. Kraven er hvid med en tynd rød stribe, og så er den v-formet, som giver et flot snit på trøjen. Adidas logoet er broderet på højre bryst og AC Milans logo er broderet på det venstre, lige over logoet er AC Milans guldstjerne broderet. Nederst på brystet er hovedsponsoren Fly Emirates trykt med røde typer. På venstre bryst fra kraven og vertikalt ned til bunden af trøjen går to brede sort/røde striber.

 

AC Milan ude trøje 11-12 Scudetto

 

 

Bag på trøjen er en masse italienske flag i toppen broderet hen over trøjen og så er der med guld skrift skrevet Associazione Calcio Milan. Trykket er i rødt og i rigtig god kvalitet, som har en laaaang holdbarhed, og som virkelig giver en flot trøje et perfekt finish.

 

AC Milan ude trøje set i nakken

 

 

Trøjen er i super kvalitet og er lavet af 100 % polyester med Adidas Climacool-teknologi. Climacool er designet til at trække varme og fugt væk fra kroppen og holder spillerne køligere og tørrere. Udluftningen er placeret på skuldrene og under armene, for at sørge for at luften kan strømme ind og ud af trøjen.

 Jeg må indrømme at jeg var skuffet over Milans udetrøje i sidste sæson, det er jeg på ingen måde i år, adidas designerne har kreeret en stilfuld og gennemtænkt trøje, som de kan være stolte af. Jeg bærer i hvert fald min med stolthed! 

Leave a Reply