Anmeldelse: Nike målmandshandsker til børn

Af MM Sport handske & bold ambassadører: Erik & Simon Steffensen

 

Målmandshandsker

Mærke: Nike

Navn: Mercurial, Goalkeeper junior grip
Varenummer:
GS0234 008

Pris: 130,00 DKK inkl. moms 

 

Nike målmandshandsker børn

 

 

Beskrivelse:

Nike Mercurial målmandshandske er en meget let handske, der synes målrettet den mindre øvede spiller. Handskens klæbeeffekt virker god, og inderhandskens latexlag (gribelaget) synes at have en fin holdbarhed.

 

Det beskyttende latexlag på oversiden virker generelt meget plasticagtigt og uden større tilpassende effekt. ”Tommelfingeren” er desuden fremstillet helt uden beskyttelse på oversiden, hvilket efterlader fingeren særdeles sårbar.

 

Handsken synes generelt fremstillet i mindre stærke materialer og syningerne er ikke gode hele handsken rundt. Det sorte grundmateriale er særdeles tyndt, hvilket giver stor lethed, men også stor skrøbelighed.

 

Da grundmaterialet er meget tyndt og glat, har hånden tendens til let at glide rundt indeni handsken. Desuden synes det tynde materialevalg at efterlade målmanden med en stærk følelse af at være sårbar og ubeskyttet.

 

Denne Nike målmandshandske holder fint i både stof, stil og styrke til skolebrug og hverdagsbold samt til let, uerfaren træning for små børnehænder.

 

Handsken særdeles billig i indkøb og smart i looket og kan sagtens vække smil som målmandens første målmandshandske, men den vil sjælden hitte som det 5. par i rækken, er ikke et godt valg for den meget erfarne målmand. 

 

Leave a Reply