Anmeldelse af MMsport Inter ambassadør Ali Nabolsi

 

Anmeldelse af Nike Mercurial Victory FG fodboldstøvler

 

Da disse fodboldstøvler kom ind af døren var mit førsteindtryk ”Wow flotte fodboldstøvler, men hvor gode er de?” Disse hvide Nike Mercurial Victory FG fodboldstøvler har et fantastisk design med blå/lilla farver og man kan vel godt sige, at disse støvler er en slags ”lillebror” og økonomisk venlig udgave til den dyre model, Nike Mercurial Vapor SuperFly FG.

Fakta: Nike Mercurial Victory FG – Hvid (Med blå/lilla design på indersiden af støvlerne) – Græsbanestøvler – Windchill.

Indledning: Når man kigger på disse fodboldstøvler, Nike Mercurial Victory FG ved man ikke ”helt” hvor man skal starte sin anmeldelse? Det er ikke fordi de er dårlige, grimme eller en ”billig” model, men fordi Nike har udført et godt stykke arbejde, som fodboldelskere kan købe sig til for blot 600 kr. (Se link til mmsports shop sidst i anmeldelsen)

Fodboldstøvlerne er allerede blevet brugt til 3 træningskampe og ved ganske almindelig støvlepleje med vask er de stadig så gode som nye.  Det er helt sikkert en god investering at anskaffe sig denne økonomisk venlige model af en fodboldstøvle!

 

Nike Mercurial Victory boots white
Nike Mercurial Victory overdel

 

 

(Nike Mercurial Victory FG til 600 kr. hos mmsport.dk)

 

 

Kvalitet: Hvad er kvalitet? Kvalitet er selvfølgelig et bredt begreb. Men hvis man skal afgrænse kvalitet skal man stille sig selv dette spørgsmål ”Hvad er kvalitet i forhold til pris?” Prisen på disse Nike Mercurial Victory FG støvler er 600 kr. Set ud fra denne billige pris er kvaliteten helt i top. Grunden til disse fodboldstøvlers kvalitet er i top er, at de tilpasser sig ens fod med det samme og de er i den såkaldte ”letvægt” klasse så man føler sig tilrette på græsplanen.

 

 

Test: Fodboldstøvlernes første test var til træning i februar måned. Det var den såkaldte store ”finale” Jeg havde selvfølgelig prøvet støvlerne før træningen for at se om de passede perfekt. Den første træning gik rigtig godt og der var hverken skader eller vabler. Jeg brugte fodboldstøvlerne til træning 4 gange og efterfølgende kom den første træningskamp. I alle 90 minutter var der ingen problemer med disse støvler og jeg har derfor valgt, at smide mine tidligere støvler ”Adidas F10 TRX” på hylden, for at gøre brug af denne gode støvle fra Nike.

 

 

Konklusion: Hvis man ikke har krav på de dyreste støvler som ligger fra 1.000-3.000 kr. Er disse Nike støvler den rigtige investering! For 600 kr. på mmsports hjemmeside kan du få et par fantastiske Nike fodboldstøvler, som både har et flot design og som kan tilpasse sig dine fødder perfekt. Hvis du er til en af de dyrere modeller så skal du helt sikkert se bort fra denne Nike Mercurial Victory FG og i stedet investere i ”Storebroren” fodboldstøvlen, Nike Mercurial Vapor SuperFly FG (Også kaldet C. Ronaldos støvle) Den er helt unik, men ligger også til 1.990 kr. på mmsports hjemmeside.

 

 

Nike Mercurial SuperFly white

 

 

(Nike Mercurial Vapor SuperFly FG til 1.990 kr. hos mmsport.dk)

 

Link til kort klip på Youtube af Nike Mercurial Vapor SuperFly FG modellen:

Klik her for at gå til Youtube for at se en god video præsentation!

 

Nu er valget op til dig? God kommende sæson!

 

 

Leave a Reply