Nike støvle ambassadør i the Green Room også kaldet omklædningsrummet

Q&A med MM Sport’s Nike støvle ambassadør Anders Elsig

 

Hvorfor er du begyndt at spille fodbold ?

Da jeg var knægt, spillede begge mine forældre. Mens de løb rundt på banen, tumlede jeg rundt på sidelinjen med en bold. Der var ingen tvivl om, at jeg også skulle spille, når tiden var inde. Og sådan gik det for både mig og mine søskende. Min søster startede og endte med tiden på samme hold som min vedholdende mor. Den 55-årige jernlady er nu modvilligt stoppet på grund af en skade, men min far på 60 år holder fortsat familiens fane højt på oldboysholdet i Skødstrup. Og i samme klub huserer min bror og jeg også. Fodboldblodet flyder i mine årer.

 

Hvis du skulle give prospektive fodboldspillere et godt råd – hvad ville det være ?

Træk støvlerne på, spil og bliv ved. Det bliver kun sjovere.

 

I den tid du har spillet fodbold hvad har så været det absolutte lavpunkt ?

Jeg har med ganske få pauser spillet fodbold, siden jeg var fire år. Småskader har de senere år været skyld i pauserne, og det er altid frustrerende. Tidligere har et længere udlandsophold resulteret i en pause på fem måneder. Rejsen var glimrende, men den gav voldsomme fodboldabstinenser. Faktisk så meget, at jeg måtte reparere mine slidte sneakers med gaffatape for at få mit fodboldfix.

 

fodboldsko sammentapet og klar

 

 

 

og højdepunktet ?

De gange, hvor spillerne i min beskedne, men stolte klub, har stået sammen og opfyldt en fælles målsætning på banen, oplever man den helt særlige sitrende drengerøvsstemning i omklædningsrummet, der får en til at glemme alle sure træninger på smattede grusbaner. Fodboldlykke kaldes det.

 

Hvilke er dine favorit støvler ?

Jeg har haft flere par Nike Tiempo i forskellige udgaver. Det er bare dejlige slidstærke støvler, der loyalt sidder, som de skal. Ingen dikkedarer.

 

Da du var yngre – hvilken spiller drømte du at blive / hvem var din favorit spiller ?

Jeg havde egentlig ikke nogen favoritspillere som barn. Men tænk, hvis man kunne spille fodbold lige så længe som sin far…

 

Hvad er den største oplevelse du har haft ved at spille fodbold ?

Det er at vokse og indse, at fodbold er mere end et boldspil

 

 

Læs anmeldelserne af Nike støvler ved at klikke på links herunder:

Nike libretto grusbanestøvler anmeldelse

 

Nike street gato sko anmeldelse

 

Nike mercurial glide støvler anmeldelse

 

Nike mercurial victory fodboldstøvler anmeldelse

 

Nike Super Fly fodbold støvler anmeldelse

 

Læs desuden også om forskellige typer af benskinner:

Anmeldelse af benskinner uden ankelbeskytter

.

 

 

 

 

Leave a Reply