26 marts er der åbnet en fornem ny Nike forretning i 4 etager i en central placering omkring Detski Mir og ved metro station Kuznetski Most. En femte etage med studio hvad det så end måtte være åbner muligvis senere. Der er ihvertfald gjort plads hertil på 4. etage i bygningen.
Forretningen har fodbold i kælderen. Herre løb og træning i stuen. Kvinde tøj på første sal. Herre basketball og fritid på anden sal.
Kælderen: fodbold
Nike Town fodbold i Moskva
Af trøjer kan fås FC Barcelona, PSG, Man City, Dinamo Moskva, Spartak Moskva. Rusland’s mest populære klub Zenit kan ikke fås. Muligvis fordi de kommer fra St. Petersborg men alligevel . . . Størst udvalg af Barca produkter , blot en smule fra Spartak og ellers stort set intet Dinamo, PSG, Man City.
Hvad sælger bedst ? i følge ekspedienten er det ikke Mercurial eller Hypervenom men derimod Tiempo.
Stue etage: træning og løb – herrer
Mest populære fodtøj er Nike Free og Nike zoom.
Nike training wear
Udover fodtøj er der træningstøj til fitness og til løb.
Anden etage med basketball og fritidstøj og sko
Basketball er en stor kategori for Nike i USA. Men i mange andre lande er basketball ikke specielt populært og derfor ikke nogen stor salgsartikel. Men i Rusland har man åbenbart også en del basketball spillere selvom de to største holdsportsgrene er fodbold og ishockey.
Nike fritidssko
Som det kan ses ud af billedet er det dejligt lyst og venlige lokalet med masser af lys fra store vinduer, god plads og brug af lyse materialer som træ.
 
 
 

Leave a Reply