Polen hjemme trøje EM 2012

 af Mark Bonnevie

Nike har lavet en ganske flot trøje til Polen, som er vært for EM 2012 sammen med Ukraine. Den røde udebane trøje ser bedre ud, da placeringen af ​​den hvide vandrette stribe ser mere naturlig ud. Placeringen af ​​den røde stribe på den hvide trøje er meget unikt og gør trøjerne meget interessante. Min favorit del ved begge trøjer er placeringen af tallene foran. Vi har set tal placeringer på forsiden af ​adskillige ​trøjer, men ikke på samme måde som Polens, hvor den ligger helt ude i venstre side af striben. Det ser meget cool ud og hjælper med at gøre værten for EM 2012 unik.

Hvis man ikke har lagt mærke til det så er det polens flag som man kan se på trøjen, udebane trøjen  er direkte omvendte, med en hvid stribe i stedet for en rød.

Polens fodboldforbund “PZPN” har fået sig et helt nyt logo med en anden version af den traditionelle polske ørn. Den polske nation budte ikke trøjen godt velkommen da de synes den traditionelle version af ørnen manglede og efter megen kritik, valgte Nike at sætte den traditionelle ørn i midten af trøjen. For at sådan en episode ikke skulle gentage sig, er det nu blevet en lov i Polen at alle sportsuniformer skal bære den polske ørn.

 

Polen hjemme trøje EM 2012

 

 

Trøjen sammen med de andre Nike trøjer er lavet af 7 genbrugte plastikflasker og er 23% lettere end den tidligere trøje. Laser udskåret huller i siden af trøjen giver en bedre ventilation og det gør den endnu mere komfortabel at bære.

Nike har fremstillet en rigtig god og holdbar trøje, som vil blive husket for deres første afholdelse af EM, da de desværre ikke kunne avancere fra gruppe spillet.

 

 

 

 

Leave a Reply