Anmeldelse: Polen udebane trøje fra Nike

Af Lukasz Jørgensen

 Jeg har jo været så heldig at skulle anmelde den polske udebanetrøje 2010-12. Trøjen er fra Nike og har deres populære Dri-Fit materialeteknologi. Jeg har selv haft trøjen på under hele EM (Fra jeg modtog den.) og har den på mens jeg skriver nu. 

 

Polen ude trøje 2010-12

 

 

Trøjen sidder utrolig godt til kroppen uden at genere. Man behøver ikke at have en T-shirt på under da den hos mig ikke kradser som andre fodboldtrøjer (bla. Adidas/Kappa/Hummel) gør. Folk hernede er
utrolig venlig især når man bære Polens nationale våbenskjold på Brystkassen.
Det har giver en del klap på skulderen og en gratis øl i ny og næ.
Selvom Polen ikke spiller i netop den her trøje under EM så syntes jeg helt klart det er den pæneste.
Trøjen blev ikke kold og klam da den blev våd under regnen og heller ikke tung og træls at gå med. Den holdte brystkassen varm også selvom den var blevet meget våd. 
 
Polen røg desværre ud igår, men derfor ryger trøjen hverken af eller til vask endnu.
At bære en trøje med et national logo på forbinder mennesker sammen i en større enhed, folk man ikke kender hilser på en,
hepper med en og skåler med en. Fordi en sådan trøje repræsentere noget større og vigtigere. Det er lige meget hvor man er fra så længe man  bare er klar på at bakke op om det hold man nu har et våbenskjold på brystet af.
 
- Så derfor, om det er EM eller Superliga så vil jeg anbefale at man købte den Fodboldtrøje med det hold man nu bakker op om hos MM Sport  og så gå ud og vise at man bakker op om holdet.
Man kan sagtens bevæge sig rundt i sin trøje i daglidagen også selvom der ikke er EM eller anden fodbold sæson.
Det hele går ud på at vise sin opbakning til holdet med stolthed. Jeg vil uden tvivl købe min næste Trøje hos MM Sport og derved vise at jeg støtter op om et hold og at jeg står ved den opbakning ! Samt opfordre andre til at gøre det samme…

 

Leave a Reply