Nyt Premier League tryk for sæsonen 2017/18. Trykket afløser den tidligere udgave der har kørt fra 2007 og indtil 2017.
Ærmemærkerne blev skiftet inden sidste sæson.
Mærkerne til venstre i billedet er de nye mærker. Tiæ højre de gamle. Øverste række er player’s version. Nederste række replica version eller man kunne også kalde dem børne version.
Premier Leauge ærmemærker
Det nye logo er en forsimpling af det hidtidige logo. Man har taget løvens hoved med kronen og droppet selve kroppen. Premier League er åbenbart efterhånden en så stor forretning at man ikke længere har behov for en ekstern sponsor. Man nøjes blot med at reklamere for sig selv.
Barclays Premier League er med andre ord blevet til blot Premier League.
Med indgangen til sæsonen 2017/18 er også bogstaver og tal blevet skiftet. Man har fornuftigt nok valgt at bruge et år til at fase dem ud således af klubberne og forhandlere har kunnet nedbringe deres lagerbeholdning i god ro og orden.
Det nye tryk har udover det nye logo også set en ny skrifttype blive introduceret.
Til venstre de nye 17/18 tal. I midten de tidligere player’s version PS PRO til. Til højre de tidligere PU tal, også kaldet replica size. Det type tryk fusionerer dybest set de 2 versioner af trykket der tidligere fandtes. Man har taget kvaliteten fra PS PRO og kombineret med størrelse af PU.
Premier League tal
Tallene set bagfra. Man kan her se at der color block på de 2 kvaliteter til venstre for at forhindre at farven fra trøjen skinner igennem.
Nye bogstaver er det også blevet til.
Premier League bogstaver
Sidst men ikke mindst et konkret eksempel på hvordan de nyeste ærmemærker ser ud påsat trøjen.
Arsenal PL ærmemærker
Puma over løven. Nyt hierarki på savanen )

Leave a Reply