Bonusrunde vinderne Quiz Maj 2012

De to vindere i bonusrunden blev:

Christoffer Spanggaard Andersen 

Claus Sachs

 

De to besvarelser lyder som følger:

 

1. Hvilken klub holder du med og hvorfor ?

FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland er den lokale superliga klub og jeg er træner i en af samarbejdsklubberne til FCN.

FCN gør utroligt meget for samarbejdsklubberne og spillestilen (som gav en velfortjent DM titel) bliver udbredt på bedste vis.

FCN har et fantastisk hyggeligt og nærværende stadion hvor familier stortrives, mens de ser den smukkeste fodbold i landet.

FCN er også en klub som giver de unge spillere en chance og det er noget jeg sætter stor pris på, FCN er et forbillede for de lokale klubber – og nu også for landets klubber (måske undtagen FCK som går deres egne veje)

 

2. Hvilken klub har de pæneste trøjer og hvorfor ?

Historiske trøjer:

Arsenal – away 1991/93

Gang på gang kåret som en af de grimmeste – men jeg synes det er den flotteste ever !

Klik her for at den omtalte Arsenal trøje!

Har selv en som jeg købte på Highbury i 1993 (Arsenal vs Crystal P)  – den er perlen i min samling af Arsenal trøjer.

Nuværende trøjer:

Den nye Barca trøje – wauhhhh – den er cool (selv om det ikke er en Adidas)

 

3. Hvilket brand laver de flotteste trøjer og hvorfor ?

Adidas – de klassiske 3 striber forpligter og Adidas lever op til forventningerne.

Stil, funktion og komfort er samlet i et produkt, som man kun kan være glad for at have på.

 

 

 

 

 

1. Er stor Manchester United fan. Hvorfor? 

Min far har været United fan ligesiden de glade tips dage, her faldt han for de røde djævle, og kærligheden er ført videre til mit blod. Alle legenderne, trofæerne osv. gør at man stadig kan være en stolt United fan, selvom de ryger ud af Europa med et brag! 

Min farfar er ikke en stor United fan! Manden interesserer sig ikke for fodbold, men på en forretningsrejse til England, fik han en rundvisning på Oldtrafford, bagefter var der middag i en af Old Trafford’s lounger, her sad han ikke mindre en ti meter fra historiens største træner legende. Sir Alex Fergurson. Eftersom det er min drøm at komme over og se en kamp på The Theatre of Dreams, blev jeg nærmest sur på ham, da han ikke engang vidste hvem det var!? En autograf havde bestemt pyntet på værelset, men sådan gik det ikke! :( 

 

2. Klubben med de pæneste trøjer er en svær en. Man Utd’s trøjer synes jeg ikke er specielt kønne, men logo’et gør trøjerne (for mig) de pæneste. Hvis jeg skulle vælge andre, kunne jeg virkeligt godt lide Hamburger SV’s udebane trøje sidste år, den var virkelig fed. En anden trøje jeg også synes er ekstremt fed er Elfenbenskystens nye trøje, elefanten på trøjen ser sindsygt godt ud, og den skinner også af historie!

 

3. Brandet med de fedeste trøjer er helt klart Nike. Når Nike laver trøjer, satser de ofte med deres design, de tøver ikke med at lave noget nyskabende! Engang imellem bliver trøjerne de får lavet ikke alt for pæne (Barcelona’s nye udebane trøje) men andre trøjer er vildt fede. Jeg synes virkeligt også de har lavet nogle fede trøjer til Sommerens EM slutrunde, specielt kan jeg godt lide Portugals Udebane trøje, som for mig er den fedeste ved slutrunden. 

 

 

Leave a Reply