Real Madrid 3. trøje 2015/16 er den sidste trøje i denne sæsons kollektion og sætter et flot punktum. Trøjen er lavet i en elegant mørkeblå grundfarve som ses på både trøje, shorts og strømper. Den er blødt op af en lyseblå kontrast på skuldrene. I følge Real Madrid selv, så er den blå farve et symbol på den blå nattehimmel og alle de magiske aftener som kongeklubben har haft i Champions League.
Trykket på ryggen og fronten er hvidt.
Real Madrid tredje trøje 2015/16
Spillerne der er udvalgt til at fremvise trøjen er 4 spillere under kontrakt med Adidas samt Cristiano Ronaldo der ligesom bliver nødt til at være med også selvom han ikke optræder i det rigtige fodtøj.
Shop Real Madrid tredje trøjer nu!
Hvis man ser på de tre trøjer i denne sæsons kollektion, så er de meget forskellige fra sidste sæson. Der var både drager og rosa-farven med til at gøre det til en meget opsigtsvækkende kollektion. I år har Real Madrid og Adidas satset på det stilrene, elegante og klassiske design. Sjovt nok er det stort set en komplet gentagelse af 2005-kollektionen. For ti år siden var trøjerne også hvide, blå og grå dog med Siemens som sponsor.
Siden da er der sket uendelig meget med både design og kvalitet af trøjerne. Dengang var trøjerne ikke på nær samme måde facon-syet. De hang løst som en basketballtrøje og selv den mest trænede spiller så tynd ud i de trøjer. Uden at være slim fit, så sidder nutidens trøjer bare langt bedre end tidligere. Stoffet føles markant bedre og er mere holdbart. Selvom grundfarverne er de samme, så står kontrasterne langt skarperne nu. Efter et par år meget meget kontroversielle designs, så er de tilbage med tre fantastisk flotte trøjer, der kombinerer det klassiske og moderne.
Husk at trøjen fås både i adizero og i climacool version samt med og uden World Club Champions badge som Real Madrid vandt i december 2014.

Leave a Reply